Следва

Най-готините тенденции в косите за следващата пролет. Избрано от седмиците на модата

Еди Седжуик е търсената от нас Miss Wu! В това ни убеди Радина Пипилева, която спечели колекция от нюанси на Jason Wu за CND

Петте забележителни нюанса от специалната колекция на Jason Wu за CND...

Nails преди 12 години

Петте забележителни нюанса от специалната колекция на Jason Wu за CND, които разиграхме любопитно и с голямо удоволствие, вече имат име на петия липсващ елемент, за да бъдат тотално и абсолютно завършени.

Вечната жена на италианското кино София Лорен е вдъхновила мекия бежов цвят Sophia със своята елегантност и изтънченост, на холивудската легенда Вероника Лейк е наименуван най-секси цветът в колекцията - Veronica - заради нейния фатален магнетизъм и опасен чар. Сладострастната Бриджит Бардо е вдъхновението на плътния розов цвят Brigette със своята чувственост и невинен сексапил. А ледената модна кралица Ана Уинтър, подобно на „нейния” цвят в колекцията, е единствена по рода си, царствена, неповторима, истинска звезда.

Но кой е номер пет? Най-смисленият, най-готиният и най-секси отговор с име, на което най-би отивал този цвят по наша редакторска преценка и тази на партньорите ни от Интеркозметик се казва Еди Седжуик и я короноваме за Мис Ву само и единствено заради страхотните аргументи на Радина Пипилева. На въпроса Коя е Мис Ву Радина отговаря:

"Момичето от Сребърната Фабрика

Последният липсващ елемент – Еди Седжуик. Сивият металик в палитрата от модни икони. Момичето, което винаги е търсило провокацията и е будило интерес с новаторството си. Точно като сивия лак - малко диво, много секси и никога по вкуса на масите. Еди е унисекс – от името си до момчешката прическа. Музата на гениалния Уорхол и неотлъчна част от “Фабриката” (легендарното студио със станиолово-сиви стени).

Тя може да е едновременно ъндърграунд и на корицата на Vogue. Със силно изразена индивидуалност и вроден талант да бъде женствена, но никога изневеряваща на момчешкто, непредсказуемото и разчупващото рамките на общоприетото. Ето защо според мен сивият лак е Edie. Цветът от колекцията, който ще носят бунтарките. Наситен и донякъде дори футуристичен. Това ще бъде настроението, за всички момичета, които искат да се отличат и да изразят своя артистизъм.

Еди е въплъщение на всичко това без доза преувеличение. Тя е икона от друго измерение, винаги ме е вдъхновявала и привличала точно с това. Да, за мен тя смело се нарежда до легенди от калибъра на София Лорен, но именно заради блясъка и очарованието на своята индивидуалност.
"

А ето и защо нашите партньори също се спряха на нейния отговор:

"Екипът на Интеркозметика беше изключително вдъхновен от отговора на Радина Пипилева! Това чудесно описание ни сграбчи моментално и ни казва всичко за жената в нея. Провокира ни да поискаме този лак, за да видим как може един лак да носи всичко това."



Радина получава специалната колекция на Jason Wu за CND като подарък от нас.

И защото обичаме да правим хубави жестове за онези, които заслужават, награждаваме още един специален участник, който е дал страхотно и уникално предложение за жената Мис Ву. Тя се казва Теа и за нея Мис Ву е всяка една от нас, която се харесва, обича, емоционална е и винаги искрена. Интеркозметика и ViewSofia подаряват на Теа комплимент лакиране в цветовете на колекцията в някой от маникюрните маси на CND в Douglas § BZ и благодарим на всички участници за вдъхновението и креативността.

Всички отговори ще бъдат публикувани в специален албум и споделяни в страницата на Интеркозметика във Фейсбук.

А за новия ни конкурс, в който няма начин да не участваш, виж условията тук>>
 

More Nails