Следва

Здравей. Обичам те. Наистина!

Нов роман на Иън Макюън излиза на 11 октомври

По неговата книга "Изкупление" направиха филм, страхотен филм с Кийрa Найтли, която е още пред очите ни с онази...

Books преди 12 години

По неговата книга "Изкупление" направиха филм, страхотен филм с Кийра Найтли, която е още пред очите ни с онази божествено красива зелена рокля.



„Дете във времето“  е превод на Иглика Василева и ни въвежда в живота на Стивън Луис – детски писател, чието тригодишно момиченце е отвлечено. Романът проследява опустошителните ефекти от тази болезнена загуба.

Ежедневието променя своя пулс и вкус - отношенията със съпругата и приятелите се сриват, всички връзки на героите със света се разпадат. Две години след трагедията бащата се вглежда във всяко петгодишно момиче на улицата и това му дава увереност в продължаващото съществуване на обичното му дете.

Иън Макюън, най-награждаваният английски писател, е познат у нас, освен с "Изкупление" и романите си „Неумолима любов“, „Събота“, „Почивка в чужбина“, „На плажа Чезъл“.

„Дете във времето“ е шестата книга на Иън Макюън, която ИК „Колибри“ издава. Психологически дълбока и амбициозна, тя бележи началото на по-зрелия период в литературната кариера на писателя. Вижте повече за новите професионални постижения и отличия на автора и се запознайте се с подробности относно възгледите му на http://colibri.bg/.

Романът излиза на 11 октомври по книжарниците, цена 14 лв.
 

More from View Sofia

More Books