Следва

NOW UNLIMITED или London Dress Code в 21-ви век според дизайнерите Боян Петрушевски и Йелена Кесич

Директно от Париж. Пълната колекция на Chanel пролет-лято 2012

Представи си морска приказка, в която Ариел е събрала цялото морско кралство и пее, докато сирени танцуват около нея вълшебен танц. Нещо много подобно бе ревюто на Карл Лагерфелд за Chanel пролет-лято 2012...

All fashion преди 12 години

Представи си морска приказка, в която Ариел е събрала цялото морско кралство и пее, докато сирени танцуват около нея вълшебен танц. Нещо много подобно бе ревюто на Карл Лагерфелд за Chanel пролет-лято 2012.

В ролята на червенокосата героиня на Дисни се въплъти Флорънс Уелш, а всички топ модели, които познава светът ни в момента се разхождаха под звуците на първия сингъл от новия й албум What The Water Gave Me.

Морското кралство включваше имена като Ума Търман, Алекса Чънг, Джаред Лето, Инес де ла Фресанж, Шон Ленън и любимата му Шарлот, Клеманс Поеси, Елен фон Унверт, Даша Жукова и достатъчно модни редактори.

"Какво водата е дала" на Карл е една ослепителна колекция. Светлина и лекота са думите, които остават в съзнанието ти след последния от 84-те сета, разходили се в Париж. Този път дизайнерът използва нови материи, които дори сам не успя да опише. Тъканите преливат в перлени нюанси, а вместо колани около талиите на моделите, видяхме нанизани перли. Същите се криеха и в косите.


Флорънс Уелш

Карл се е опитал да избяга от айтемите, които са запазена марка на Chanel, защото, както той сам отбеляза, вече има достатъчно дизайнери, които го правят. Вместо това той набляга на кодовете на къщата - ниска талия, туид, плисета и океан от красота.



Несъмнено в колекцията има и много рискови аутфити, някои дори те оставят без отговор, но все пак е истинско удоволствие да гледаш как мъж на тази възраст с толкова много енергия превежда морските мотиви на езика на марка с история, датираща от преди 6 десетилетия. 

Но последната дума оставяме на теб!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.