Следва

Must have: Жилетка за къси рокли от 50-те

Trend Report: На голо и през есента

Въпреки че, по улиците на Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк по време на седмиците на модата редакторите вече подносиха пухкави палта,

All fashion преди 12 години

Въпреки че, по улиците на Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк по време на седмиците на модата редакторите вече подносиха пухкавите си палта, под тях красивите дами са с най-изрязаните си летни рокли. Забелязвайки това няма начин да не откриеш, че много от тях носят и топове с дълбоко изрязани отстрани.

Така се открива една от най-сексапилните части от женското тяло, а как да я използваш зависи само от въображението и смелостта. Не е лоша идеята да носиш топа си на голо, но не го препоръчваме за работна среда, по-скоро за парти или вечеря с приятели. Отгоре разбира се можеш да сложиш сако, жилетка, пончо, кожено яке или пуловер.

Разбира се, по сутиен е най-правилното решение – тук препоръчваме изчистен модел в телесен или черен цвят, който да не се натрапва. Или пък модел с дантела или много цветен принт за по-силно впечатление.

Ако целта ти е по-умерен сексапил сложи топ отдолу, за който важат същите правила като при сутиена. В галерията  събрахме достатъчно „порядъчни” идеи за да си много секси, без да е грозно и прекалено, само избери своята. 

 

More All fashion