Следва

Анкетата на ViewSofia: Гласувай за най-представителната президентска двойка

News Екстаз в петък: Компания печели от смъртта на Стив Джобс, Взрив пред депутатски блок, Ана Уинтър не иска да коментира Канйе Уест

Депутатски блок в квартал „Витоша” вчера осъмна не с бодри и готови за работа народни представители, а с осем килограма тротил в близост...

Events преди 12 години

Салма Хайек определя брака с милиардер като „приятен”

Ние бихме използвали и други епитети, но Салма показва, че дейстивтелно са нея това не е кой знае какво. Тя е омъжена за Франсоа-Анри Пино, френски милиардер, изпълнителен директор на компания, притежаваща повечето луксозни марки, за които се сещаме. Въпреки това актрисата твърди, че предпочита да остане финансово независима и да разчита само на себе си. И все пак „е добре да има някой, който да помага”, твърди тя.

Да, особено когато помощта се измерва в частни самолети, денонощни детегледачки и петзвезден начин на живот по 24 часа на ден.

Предизборната битка се превръща в буквална



Депутатски блок в квартал „Витоша” вчера осъмна не с бодри и готови за работа народни представители, а с осем килограма тротил в близост. По неизвестна причина разбираме за това чак днес, въпреки че депутата от БСП Пенко Атанасов го открил в четвъртък сутринта, твърди неофициална информация.

В блока живеят предимно политици от ГЕРБ, но не се казва точно кои. За щастие трагедията е предотвратена навреме, но дори да бъде открит извършителя, поръчителят със сигурност ще остане неназован.

Предлагат на Джъстин Бийбър роля в "Клетниците
"



Мениджърът на голобрадия идол е получил предложение, на което нещо ни подсказва, че все пак ще може да устои. Което е жалко, тъй като да го видим в ролята на Гаврош би било повече от забавно, а ако съдим по критиките към външния вид на Бийбър, отнасящи се към доста женствения му изглед, нищо чудно да бъде по-подходящ за Козета.

Мюзикълът по Виктор Юго ще бъде изцяло канадски, а Камерън Макинтош, продуцентът, се заканва, че ще бъде повече от епичен.

Смъртта на Стив Джобс се оказа печеливша за някои




А именно за компанията St. Croix, която дълги години била любимата му марка поло-блузи, с каквито той предимно се обличаше. Неин мениджър проявил доста лош вкус, обаждайки се на американски таблоиди и сериозни медии, за да оповести факта, че продажбите им са се повишили с повече от 100% през вчерашния ден. Знаковите дрехи били буквално разграбени от рафтовете, твърди той. Също така добавя: „Безкрайно уважаваме всичко, което той направи, и се радваме, че толкова вярваше в един истински американски продукт, какъвто е нашият.”

А ние можем да добавим, че това изказване е пример за неуместен тайминг.

Ана Уинтър не желае да коментира колекцията на Канйе Уест



Не всички модни величия се изразиха ласкаво за модната линия на рапъра, но поне уважиха достатъчно модния му дебют на седмицата на модата в Париж, коментирайки го. Не и Ана Уинтър, която просто казала, в типичния си вледеняващ стил: „Попитайте някой друг.” Предполагаме просто не е била в настроение да говори, тъй като надали просто би спестила негативното си мнение – известна е тъкмо с обратното.

Шоуто на Канйе, за което вече писахме, определено не оправда гигантските очаквания, които той наслагваше, но въпреки това се превърна в най-коментираното събитие на цялата седмица.

 

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.