Следва

"Операция Шменти Капели" е вече по кината

Николета Лозанова се омъжи в рокля Vivienne Westwood. Същата, почти, като тази на Кари Брадшоу

В рокля, точно като на Кари Брашоу в първия филм „Сексът и Градът”, истинска Vivienne Westwood, поръчана...

People of art преди 12 години

В рокля, точно като на Кари Брашоу в първия филм „Сексът и Градът”, истинска Vivienne Westwood, поръчана директно от Лондон, Николета Лозанова, Мис Плеймейт 2006-та, стана госпожа Божинова в луксозен ресторант в Правец в неделя вечерта. Освен роклята и претенциозното меню, сватбата се случи и като традиционно грандоманско българско тържество, пищно и с подбрани известни в публичното пространство гости.

9 ястия и гъши дроб за всички

С 9 ястия, възможно най-скъпите, да им е сладко и луксозно на младоженците, избраха да посрещнат гостите си Николета и Валери, а гъши дроб имаше за всички, твърдят издайници служители на ресторанта. Еленско филе, пушена сьомга с пасиран ананас, риба тон върху пюре от грах са някои от другите специалитети, включени в менюто.
По груби изчисления подобна сватба струва не по-малко от 250 хиляди лева, което както и да го погледнеш е страшна сума, която налага съжителството между двамата поне пет години преди развода. Разбира се, това е чисто наша интерпретация.

В навечерието на голямата светска сватба, а такива у нас не са и чак толкова често срещани събития, нищо не се чу за младоженците. Няма снимки, не видяхме сълзите на Алисия, която Божинов заряза заради сегашната си булка, не видяхме прегръдките и подаръците за младото семейство, но чухме на няколко пъти и по-малко за това каква точно ще е роклята, колко и какви гости ще присъстват и кои няма, естествено, както и коментари за настроението на националния отбор, в който Валери играе, тъй като тържеството се случва между два важни за отбора мача.



Жоро Неделчев, Мартин Карбовски и Азис са сред важните поканени

Гостите са предвидими като роклята. Приятелят на Николета Жоро Неделчев, който е бивш главен редактор на FHM, а по-рано и на Плейбой, Мартин Карбовски, с когото също са си близки, Азис, който първи показа поканата си във Facebook страницата си, Петко Димитров, собственик на Син Сити, фолк и други величия.

Няма други плеймейтки на сватбата, освен Златка Димитрова



Преди време Златка Райкова, също плеймейт, влезе в сериозна вражда с Божинов и бившата му Алисия, защото футболистът се замесил в свалка с русата секс бомба. И оттук започва сюжетът на сапунения сериал. Златка пък е близка с Николета Лозанова, която пък се заплита в любовен триъгълник с Валери и Алисия. А след като нещата стават сериозни, та чак до сватба, Николета и Златка вече не са си толкова близки. Съответно не присъства на сватбата.

Фолк звездата Андреа също не е сред поканените, защото с Николета си развалили приятелството със скандал по повод очила. Въпросните очила се появяват едновременно в клип с Лозанова и в клип на Андреа и спорът бил кой от кого е откраднал.

„Николета просто не иска около нея и Валери да има по-красиви жени. Ревнува го зверски, защото той не е от най-верните, обясняват си странната развръзка на събитията в светските среди.

Единствените красавици, които Николета Лозанова се е решила да извика за подкрепа са фолк певицата Лияна и плеймейтката Златка Димитрова, другата Златка или Черната Златка. Лиана пък е бивше гадже на национала Благой Георгиев, а Златка 2 е конкурентка на Златка 1 и по титла, и по гаджета.

Подаръците

Дева Мария от злато е скъпоценният дар за младоженците от Националния отбор по футбол, който по заръка на треньора Михаил Мадански присъства на тържеството само 30 минути.



Животът след сватбата


Николета вече е бременна, което ще рече, че емоцията покрай тяхното сродяване няма да свърши след сватбата. Предполага се, че двамата ще живеят в Лисабон, където Валери играе за местния тим "Спортинг", но никой не се ангажира с прогнози за това колко ще издържи бракът им.



Алисия и Николай Михайлов - вече и те се обичат

Докато всички говорят за сватбата на Валери и Николета, бившите им половинки Николай Михайлов, който също е част от Националния отбор и Алисия, която пък има син от Божинов, обявиха публично, че се обичат.
И ако това не е щастлива развръзка на мексикански сериал, здраве му кажи!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра