Следва

МИНАЛОТО: Каролин Монакска от Анди Уорхол на корицата на Vogue

ГОРЕЩО: Armani вече и с онлайн бутик

Ако си жадувал за това, да се добереш на един клик разстояние до Армани и неговите подразделения и линии, то брой...

All fashion преди 12 години

Ако си жадувал за това, да се добереш на един клик разстояние до Армани и неговите подразделения и линии, то брой мечтата си за сбъдната.

Точно на 6-ти този месец, италианската марка направи възможно пазаруването онлайн със симпатичен, обемен сайт, в който с еднакъв успех можеш да напазаруваш както водещата линия Giorgio Armani, така също и Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans или пък нещо за децата или къщата.

Намират се прекрасни рокли, част от тях за около и над 10 000 лева, доста красиви, съвършено скроени палта, както и цели аутфити, но пък все още липсва възможността да си купиш чифт дънки, например. Харесва ни простия и стар колкото света прийом да са посочени възможности за съчетаване на отделните дрехи, разбира се, с още хубави неща от марката, от типа на обувки и прочее аксесоари.

В сайта за онлайн пазаруване има секция за новини, отделно - доста подробна информация за условията на пазаруване, включително с доставка до България, както и приятен рекламен филм с Риана, в качеството й на русо рекламно лице на джинси-линията и бельото.

www.armani.com

 

More All fashion