Следва

Editors' choice - Горещо наздраве

Доброто утро

За един истински добър старт на деня, свежият плодов сок е най-добрият вариант. Това не е никаква новост, но има...

Стил преди 16 години
За един истински добър старт на деня, свежият плодов сок е най-добрият вариант. Това не е никаква новост, но има сензационно нов начин за приготвянето му. До сега често сте се извинявали пред съвестта си, че цялото това белене, рязане и обезкостяване на плодовете и зеленчуците просто не е по силата на един деен модерен човек.
Moulinex <@SITE_URLstrong>знаят това и са помислили как да разрешат проблема вместо вас. Името на решението е сокоизтисквачката JU 5001<@SITE_URLstrong>.

Елегантният кухненски помощник има редица предимства, които ще превърнат приготвянето на пресен сок в песен. Широкият отвор на фунията Direct Fruit System<@SITE_URLstrong>  и уникалният филтър от неръждаема стомана позволяват въвеждането на напълно цели плодове и зеленчуци. Пък били те със семки, с обелки и прочее препятствия за конвенционалните домашни сокоизтисквачки, познати до сега. Вместимостта на контейнера му е цели 3 литра и всички съдържателни части са напълно пригодени за миене, дори в съдомиялна. Снабден е със система за безопасност – метален държач с автоматично изключване.

Появата на Moulinex JU 5001<@SITE_URLstrong> със сигурност ще бъде причина за подобряването качеството на живот на вечно бързащите, улеснение за грижовните родители и източник на витално здраве и имунитет за всички. Нищо чудно, че френското правителство е наградило модела с приз в начинанието „5 на ден за здравословен хранителен режим”. В превод, има се предвид изчисленото оптимално количество плодове и зеленчуци за консумация на ден - 5 броя. Сега единствено трябва да подберете тези, които харесвате и да ги измиете. JU 5001 ще свърши цялата останала „черна” работа. По всяко време на деня. Колко хубаво, с Moulinex здравословният живот вече е по-лесен от всякога!  <@SITE_URLdiv>

More Стил