Следва

Когато добрата идея забие някъде

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Миранда Кер, която има най-миловидното излъчване сред моделите, тук е на корицата на австралийския Harpers...

All fashion преди 12 години

Миранда Кер за австралийския Harper's Bazzar

Миранда Кер, която има най-миловидното излъчване сред моделите, тук е на корицата на австралийския Harper's Bazzar. Броят е Ноември, а тя, съвсем естествено предвид стартиращото лято в Австралия, е в съвсем летен вид.

Без да спира да е миловидна, тук Миранда ни е твърде бледа, твърде уморена, дори с леко жълтеникав тен, за чието туширане никак не спомагат жълтите букви на сивия фон на корицата. Напротив, цялото впечатление е за нещо посърнало, отнесено и не на място, а това е жалко, като се има предвид, че това е младата майка Миранда, съпругата на Орландо Блум, която при добра режисура може много.

Като добавим и подмишницата на преден план, за която винаги сме смятали, че не е най-красивият обект за снимки, определено можем да квалифицираме работата като неубедителна.

Милано и Ню Йорк в конфликт на датите




Миналата седмица имаше известен страх от страна на модните репортери и висши редактори, че ще трябва да избират коя седмица на модата да посетят - Милано или Ню Йорк. Объркването стана, защото от Ню Йорк обявиха, че от следващaта година американските лейбъли ще представят колекциите си в по-късна седмица, която съвпада с официалната на Милано.

Искрено се надваме това да не се случи, защото ще трябва да се раздвоим между двете големи модни столици, а и някак не е редно и престижно да липсва съгласуване.

Асдис Ран отвори бутик по бельо


сн. Bulfoto

Гащите са си гащи. Като откриваш магазин /упоменат в прессъобщението като бутик, но този апломб е типичен за при нас/ за гащи, то е ясно, че ще продаваш именно тях. Асдис Ран, която с кукленските си букли нашумя пределно по родните места, откри вчера магазин за бельо и козметика в софийски мол. Силно гримирана, както й отива, мацката откри магазина си по ...гащи.

На високи сандалети, с коронка в косите и с букетче в ръце, тя посрещаше гостите, изтипосана по

бели, именно, гащи, в компанията на пристегнатия в косюм до нея съпруг Гардар Гунлаугсон. Не че нещо, но да откриваш магазин по гащи, та макар и за именно този артикул, дори и да си изрядна за рекламно лице именно на долно бьльо, е, как да кажем, особено.

Асоциацията ни е една - Снежанка по гащи, а това никак не е красиво. Все пак, за някой неща има твърди и неотменни правила.

Пак Дутцен, пак сесията във Vogue, но не само бретонът ни тревожи



Преди седмица сложихме Дутцен и тази странна фотосесия в едно от нещата, които категорично не харесваме в модата, специално заради бретона. Сега обаче имаме още аргументи защо цялата фотосесия не е сред най-добрите модни постижения наскоро.

Чети още>>

Когато добрата идея забие някъде, се получава нещо като това



Интересно е, факт: голи мъже, красиви и целите в плочки под окосмението, по неопренови клинове и с вълнени, скъпи горни дрехи, визуализират в тази сесия на Details как мръзнат по плажовете в студеното отдадените на целогодишно практикуване на спорта сърфисти.

Но какво точно НЕ ни хареса, виж тук, заедно с цялата сесия>>
 

More All fashion