Следва

Директно от Париж. Пълната колекция Giambattista Valli пролет-лято 2012

DSquared отвориха бутик на престижната парижка улица Сен Оноре

Въпреки плановете на марката, управлявана от двама ексцентрични братя близнаци, за масова експанзия в Азия...

All fashion преди 12 години

Въпреки плановете на марката, управлявана от двама ексцентрични братя близнаци, за масова експанзия в Азия, където до 2015 ще отворят петнайсет магазина, канадците Дий и Дан знаят, че сърцето на модата все пак принадлежи на Париж.

Затова те изпълняват мечтата си да отворят монобранден бутик там, като дългото търсене на максимално престижна локация свършва на улица Сен Оноре.

Триетажният магазин се разпростира на повече от 800 квадратни метра, а интериорът е инспириран от личните офиси на дизайнерите. Логично, официалното откриване се състоя по време на седмицата на модата в града и събра целия моден елит.

В новия бутик ще намерят място най-новите линии на Dsquared² , включително очакваната с трепет пролетно-лятна колекция, вдъхновена от фестивала Гластънбъри.

Къси дънкови панталони, парки, гумени ботуши - всичко, което е необходимо, за да оцелееш на този кален, шумен и абсолютно култов фестивал.

И все пак, ярките цветове и принтове напомнят, че дори във всяка бунтарка, която няма нищо против да се поизцапа, докато слуша любимата си инди банда, се крие жертва на модата.
 

More All fashion