Следва

Красотата на красивото. Прозрачно и просто

Да на изкуствените мигли

Тук в ревюто на Луи Вютон изкуствените мигли (виж цялото ревю) са съвсем на мястото си - необходимият акцент...

Hair преди 12 години

Тук в ревюто на Луи Вютон изкуствените мигли (виж цялото ревю на лейбъла в Париж) са съвсем на мястото си - необходимият акцент, единствената дръзка нотка в изчистеното и сякаш окъпано в светлина лице. Разбира се, те са поставени от професионалист, но и сами можем да постигнем подобен ефект, стига да сме по-сръчни и да заложим по-скоро на снопчетата изкуствени мигли, а не на цял комплект. Дори да ги поставим само в края, оптически издължавайки окото, добрият резултат е гарантиран.

В основата на снопчето се слага съвсем малко специално лепило (продава се с комплекта) и внимателно залепваме на желаното място, помагайки си с пинцета. То е направено така, че да се маха лесно с помощта на демакиант или вода, така че притесненията са излишни.

И както всички сполучливи опити в модата и красотата, и тук тайната е в перфектния баланс. Нищо не отнема короната на драматичния поглед, а напротив - бледият тен, подчертан със светлотразяваща пудра, както и куклено розовите перлени устни, са идеално платно за смелите мигли, в които няма нищо евтино и дразнещо.



Уточнението може и да е ненужно, но все пак - този грим е запазен само за специални моменти, които искаме да направим още по-специални. В ежедневието предпочитаме за залагаме на собствените си ресници.
 

More from View Sofia

More Hair