Следва

Моден двубой на седмицата - кой носи по-добре рокля на точки?

Миранда Кер се завръща в ревю на Victoria's secret по-малко от година след като роди

Прелестната съпруга на Орландо Блум роди сина си Флин Блум на 6-ти януари тази година. По време на...

All fashion преди 12 години

Прелестната съпруга на Орландо Блум роди сина си Флин Блум на 6-ти януари тази година. По време на бремеността тя пропусна за първи път от 2006-та ревю на марката, а именно миналата година, когато беше в 7-ия месец.

На 9-ти ноември тази година обаче Миранда, която е с напълно възстановена след раждането физика, се очаква да бъде звездата на тазгодишното зрелищно ревю на Victoria's Secret.

Вероятно точно тя ще носи и щедьовъра на тази колекция, скъпоценният 'Treasure Fantasy Bra', с цена от 2 и половина милиона долара.

За съпруга си, който е автор на снимката с мама и бебе горе, и междудругото лично разпространена от него в интернет, Миранда казва: "Без него нямаше да се справя. Родих хубаво, здраво бебе, по напълно естествен път, без упойка и обезболяващи. Не беше лесно, но Орландо беше непрекъснато до мен".



Как се постигат подобни чудеса, да родиш и малко след това да си отново на моделския връх, осветлява донякъде диетата на мисис Блум:

Първо, строг контрол на порциите, респективно отговорност към здравето, т.е. към продуктите, които се консумират. Миранда яде само здравословна, органична храна, както се вижда и от наименованието на собствения й сайт /www.koraorganics.com/, като междувременно похапва шокадови бонбони Lindt, задължително от черен шоколад.

Обикновено дневният й режим включва: свежа плодова салата, кисело мляко и мюсли, или пък препечени пълнозърнести филийки с авокадо и варени яйца за закуска, плюс зелен чай, много вода и задължително изцеден лимон. Ако огладнее преди обед, хапва сурови ядки, преимуществено бадеми и лешници.

За обед предпочита свежа салата с риба тон, отново вода с лимон и чай.

А за вечеря: сьомга или друга риба, агнешки котлет или стек със зеленчуци и салата. "Не ям много картофи, но за сметка на това наваксвам с огромно количество зеленчуци, а също и с любимата ми печена тиква", казва красавицата.

Има си, разбира се, и тайна - Tahitian Noni juice, чиято цена е 38 долара за литър, но не тя е неприятната, а фактът, че не можем да си го набавим тук.



Иначе Миранда прави редовно йога, има си и персонален треньор - Джъстин Гелбанд, с когото се упражнява в тичане, бокс и Пилатес.

Очакваме шоуто с нетърпение.
 

More All fashion