Следва

Великолепните рокли на българската марка GENE са в онлайн платформата Fashion Days

Високи и успешни: Василиса Павлова и нейните 178 сантиметра за Jil Sander, Marc Jacobs, Dior

Василиса не може да е име на друго, освен на гореща руска девойка, в случая модел, набиращ главоломна скорост по...

All fashion преди 12 години

Василиса не може да е име на друго, освен на гореща руска девойка, в случая модел, набиращ главоломна скорост по дефилетата.

Ако не беше в съвсем ранната си младост, може би щяхме да я посъветваме да си вземе почивка. Само в последните 5 седмици я видяхме хамелеонски различна в поне 5 от най-важните ревюта за сезона, главно в Париж, като достатъчно е да споменем само Miu Miu, Dior, Valentino, Alexander McQueen, Céline и Dries Van Noten.

В Милано пък Василиса Прекрасна Павлова се появи, и то за втори пореден сезон, в ревюто на Jil Sander, докато в Ню Йорк я бе ангажирал Marc Jacobs.

Силна, много силна програма за 18-годишната синеока рускиня от Санкт Петербург. Родена под знака на Овена, в момента 178-сантиметровата Вася е едно от най-популярните руски лица в модата, с редовно присъствие освен по дефилетата, и в доста сесии по някои от най-добрите списания на Запад, най-вече в италианския Vogue.

Характерното й присъствие ни напомня далечно на младата Изабела Роселини, но дори и да няма нейната невероятна харизма, признаваме с ръка на сърцето: Василиса е прекрасна!



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.