Следва

Да или не. Да, нали!?

Великолепните рокли на българската марка GENE са в онлайн платформата Fashion Days

Когато през 2010 г. колекцията Butterfly на Лора Николаева се появява за първи път ексклузивно в онлайн платформата Fashion Days...

All fashion преди 12 години

Когато през 2010 г. колекцията Butterfly на Лора Николаева се появява за първи път ексклузивно в онлайн платформата Fashion Days и тя пожъва неочаквано голям успех. Артикулите на Butterfly се разпродават за по-малко от три дни, с което GENE и Butterfly се превърнаха в най-продавания моден бранд някога в историята на Fashion Days.

Ето защо не е никаква изненада, че те решават да си сътрудничат отново. В рамките на настоящата седмица стартира втората кампания на GENE и Fashion Days. Лора Николаева, криейтив директор нa GENE, е подбрала най-известните артикули на модния бранд за селекцията си за членовете на Fashion Days.

За тези, които не знаят, които сме сигурни, че са малко, ще напомним, че Fashion Days е най-големият ексклузивен онлайн клуб в Югоизточна Европа, в рамките на който потребителите имат възможността да купуват различни модни артикули с над 80% намаление от продажната им цена.



Голямото пазаруване ще стартира на 15 октомври и отново ще продължи едва 4 дни. Артикули на GENE ще бъдат достъпни за регистрираните потребители на Fashion Days в Република Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Словения и България, разбира се.

Колкото до колекция есен-зима 2011, интересно е да знаеш, че GENE стартира нова модна линия с кожени аксесоари и артикули, включително дамски чанти, колани и гривни.

More All fashion