Следва

Защо да прочетеш "Бавният валс на костенурките" от Катрин Пинкол

От какво би се лишил, за да си купиш билет за Sade? Ако ли не, виж как да спечелиш два

Остават броени дни до музикалното събитие на месеца, а и на сезона. Любимата британска група Sade пристига на 29.10 в новата зала Арена Армеец София...

Music преди 12 години

Остават броени дни до музикалното събитие на месеца, а и на сезона. Любимата британска група Sade пристига на 29 октомври в новата зала Арена Армеец София и обещава нечувано шоу.

Не знаем, дали вече си се сдобил с билет или не, но знаем, че цените на добрите места се движат около 150 – 200 лева, което е колкото чифт нови обувки, както и да го погледнеш. Сумата далеч не може да се сравни с участие на клубен артист в събота вечер и предполагаме, че е коствала няколко дни размисли на всички желаещи, което и събуди интереса ни към нещата, от които си се лишиш или би се лишил в името няколко любими парчета на живо?

Ние съставихме кратък списък на нещата, без които можем за малко. Гласувай, ако откриеш своите сред тях. Ако ли не, сме отворени за предложения в опцията за коментар.

Списък на нещата, без които можем за малко:
- нови боти от Zara – ниски, класически, с ластик отстрани
- месец вечери в любимия ресторант всяка петък вечер
- нови пердета за спалнята от IKEA
- месец фитнес и плуване
- перфектната парти рокля
- тъмночервен лак за нокти Dior и спирала за обем
- парфюм
- месец без театър и партита
- уикенд на вила с приятели
- билет за шопинг пътуване до Лондон

И между другото имаме две излишни покани за концерта на Sade на 29.10.2011 в София. Ако искаш едната, ни изпрати име, телефон и годините си на [email protected]. Имената на победителите ще обявим в понеделник.

 

Анкета

От какво би се лишил, за да си купиш билет на Sade?

More from View Sofia

More Music