Следва

Стрийт стайл вдъхновения

Б като Библия, Б като Блог

Виждайки прекрасната Линдзи Лулман в нежна прозрачна пола, боти от питон, неутрален топ...

All fashion преди 12 години

Като Серина ван дер Удсън

Това ни заприлича на "гениална проста комбинация", която обаче заслужава мигновено внимание заради лекотата, която излъчва, заради секс-заряда, който носи и заради безспорната естетическа наслада. Едно добро червено или розово сако и чифт грамадни, ефектни обици, оттук насетне ни се струват задължителни.

Примерът на Serena van der Woodsen от Gossip Girl си струва всяко усилие, а предложенията - заместители на Chic Intuition намираме за абсолютно приемливи.

via chin intuition

Преди и след




Как в детайли изглеждат моделите точно преди и веднага след края на make-up подготовката им преди най-големите дефилета, ни представя атрактивно колегата фотограф Грег Кеслер. Както и да го гледаме, прибрана коса, фон плюс пудра и съответният моден аксесоар, и нещата не са това, което са.

Намерихме ги в блога на NYTimes, където можеш да разгледаш за още.

Ефирна и през есента



Виждайки прекрасната Линдзи Лулман в нежна прозрачна пола, боти от питон, неутрален топ и милитъри яке, веднага ни обхвана носталгия по топлите дни, но я прогонихме с страхотната хрумка да продължим да носим прозрачните си ефирни поли и през есента като просто им добавим плътен клин отдолу в подходящ цвят.

via StockholmStreetStyle

Домашно приготвена Мария-Антоанета



Ей го къде е празника. Хелоуин или друг, не е важно. Защо да се маскираме като Мария-Антоанета е ясно, как точно да процедираме, на това симпатично място, в детайли:



Запомни ключовите думи дантела, рокля в стила на 70-те от XVIII в., перли, високо вдигната коса и панделки.

via what i wore

Закуска за студени сутрини



Не че я бяхме забравили, по-скоро не се сещахме за тази превъзходна есенна възможност. Да си направиш хляб с шоколад, който да напои къщата ти с аромат на топло и вкусно, е мисия възможна, лесна и много секси. Необходими са ти 2 листа бутер тесто, 1 яйце и черен шоколад. Как да стане, припомняме заедно с Емили от Cupcakes and Cashmere

 

More All fashion