Следва

Nils Petter Molvaer на живо в Sofia Live Club

News Екстаз в сряда: Гуинет сватосва Камерън, Египетски блогър гладува за справедливост, Стоичков несъгласен с майка си, Джей Ло има гадже

Маикел Набил Санад е на 26 години, но вече готов да се прости с живота си, за да докаже, че е прав и несъгласен с египетското управление....

Events преди 12 години

Гуинет Полтроу се опитва да сватоса Камерън Диас

Двете актриси са станали повече от близки приятелки, след като Гуинет обещала на Камерън да и помогне да се установи в Лондон, където тя смята да прекарва поне половината си време. Според разпознати, Диас се държала изключително земно с новите си съседи, разхождайки се съвсем свободна из квартала, пред невярващите погледи на пешеходците. Но за да се почувства съвсем на място, Гуинет държала тя постоянно да излиза с нейни необвързани приятели, някой от които евентуално да я накара да се пренесе за постоянно…

Но засега подобна щастлива развръзка не се очертава, затова Камерън прекарвала голяма част от времето си в Старбъкс. Не вярваме чаената традиция скоро да влезе под кожата на тази истинска американка.

Египетски блогър е готов да умре от глад



Маикел Набил Санад е на 26 години, но вече готов да се прости с живота си, за да докаже, че е прав и несъгласен с египетското управление. През март той бе пратен в затвора, след като си позволи да критикува военната хунта, като единственото обвинение към него е това, че обижда армията. Но тъй като нито организациите, защитаващи човешките права, нито който и да е световен властимащ съумя да му помогне, той вече 57 дни е на гладна стачка. Състоянието му е повече от критично и той е съвсем близо до смъртта, твърдят негови близки. Той обаче заявява: „За мен е по-достойно да умра от глад, отколкото да позволя на тези нацистки престъпници да ограничат свободата ми. Ще им докажа, че съм по-голям от този фарс.”

Волята му едновременно ни плаши и възхищава, карайки ни да желаем най-добрата възможна развръзка.

Дженифър Лопес все пак има гадже



И това е точно този, отричал по всички възможни начини, че има нещо общо с латино дивата – холивудският актьор Брадли Купър. Според техни близки, те са изключително внимателни и не излизат абсолютно никъде – срещите им се случват основно в домовете им, а поради напрегнатите им графици, често и само по телефона. Нещата между тях не били „официално” сериозни, но те определено смятат да продължат да се виждат.

Може би Брадли просто е наплашен от всичко, което се изписа за Дженифър напоследък и просто се чувства разколебан? Все пак стана ясно, че певицата е изключително увлечена по сциентологията и не би се срещала с никой, който не вярва в нея. Вероятно в въпрос на време да конвертира и новия си любим.

Стоичков в предизборни пререкания с майка си



Както добре отива на имиджа и поведението му, легендарния ни футболист е твърд привърженик на ГЕРБ, и прави всичко възможно пловдивчани да гласуват за техния кандидат за кмет. Той остро разкритикува Славчо Атанасов, сегашния кмет,наричайки го безхаберен и нахален.

Всичко щеше да бъде съвсем розово, ако майката на Христо Стоичков не беше опонент на сина си – тя е кандидат за общински съветник, именно от партията на гореспоменатия, ВМРО. Тя твърдо го подкрепя и смята, че Пловдив е драстично променен към по-добро, откакто той е на власт. Предстои да видим докъде ще се разпростре семейният сблъсък.


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?