Следва

Какво е общото между Мис Пиги и модата

Поредната готина колаборация - Аcne & Silver

Шведите и британците обединяват силите си, за да преплетат мода и изкуство в тази последна колаборация между шведски лейбъл Acne...

All fashion преди 12 години

Шведи и британци обединяват силите си, за да преплетат мода и изкуство в тази нова колаборация между шведския лейбъл Acne и живеещия в Лондон художник Даниел Силвър.

Силвър е автор на дизайните на всички принтове в капсулната колекция Acne есен-зима 2011/2012 капсула колекция, която беше показана в Лондон преди седмица. Смесвайки различни стилове по уникален начин, неговите принтове доказват, че цветовете все още могат да изненадват в модата.

Проектът започва благодарение на Томас Петерсон, който ръководи Acne Paper. Той и Даниел са добри приятели и докато веднъж Томас използва студиото на Даниел за снимки, работа на художника е забелязана от Джони Йохансон, който всъщност е умът зад Acne.

Джони кани Даниел на среща в Стокхолм и след няколко разговора за работа, изкуство, това, което обичат да правят и защо обичат да го правят, те разбират, че е крайно наложително да работят заедно. Решение, от което ние пък сме безкрайно доволни, защото само виж тези принтове, цветове, комбинацията им и силуетите на Acne.











Колекцията е толкова заразително цветна и ярка, че би могла да оцвети и мрачното скандинавско небе. Как ни се иска бутик на Acne в София, защото чувството е съвсем различно, когато докосваш и пробваш дрехата, вместо направо да я поръчаш?!
 

More All fashion