Следва

SUCCESS&THE CITY: Илияна Раева - да успееш въпреки

Да напълним сърцата си. Почти буквално.

В дизайна трудно може да се измисли нещо ново, затова анатомичните предмети и мебели изобщо не са нещо невиждано и супер актуално...

All About Life преди 12 години

В дизайна трудно може да се измисли нещо ново, затова анатомичните предмети и мебели изобщо не са нещо невиждано и супер актуално. Но определено би било новина, ако започнат да бъдат възприемани без стряскане и потръпване, и успеят да се наложат сред морето от конфекция и конвенционалност.

Твърде скандални за едни, плашещи за други и великолепни за трети, частите от тялото като интериорен елемент не оставят никого без мнение. И според нас съвсем не е задължително да е Хелоуин или да слушаш макабърна музика, за да им станеш фен.

Е, какво мислиш ти?
 

Анкета

Би ли сложил нещо подобно в дома си?

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.