Следва

Нашият седмичен плeйлист

News Екстаз в петък: Истината за Кадафи, Скарлет Йохансон с ново гадже, Линдзи Лоън работи в морга

Целият свят се радва на новината, но с леката уговорка, че ако Кадафи бе оставен жив, справедливостта щеше действително да възтържествува...

Events преди 12 години

Смъртта на Кадафи предизвиква все повече въпроси

Един от тях е дали общества, обявяващи се за демократични, трябва да се гордеят с насилствената смърт на някого, бил и самият той изключителен насилник. Целият свят се радва на новината, но с леката уговорка, че ако Кадафи бе оставен жив, справедливостта щеше действително да възтържествува. Стана ясно, е либийският диктатор е бил заловен, след което бит и измъчван, а накрая убит с изстрел в главата.

Това, което не успяхме да разберем, е кой от появилите се клипове и достоверен и от кого е дошъл куршумът, а като към противоречивите кадри добавим и неясните изявления на официалните власти, новината съвсем ни обърква. Но важното е, че по-голямата част от Либия днес празнува.

Общественополезният труд на Линдзи Лоън не би понесъл на всеки



Скандалната старлетка, която надали има останали повече от десет почитатели, е санкционирана изключително жестоко от съда за своите изцепки, като това съвсем не означава, че я пращат зад решетките. Просто трудът в полза на обществото, който трябва да положи, не е косене на трева или работа в Червения кръст, а включва чистене на морга. Неприятно, действително.

Основните и задължения включват пране на чаршафите, с които се завиват мъртвите тела, както и миене на пода. Освен това тя трябва да си носи свой собствен обяд… Да се надяваме, че Линдзи има здрав стомах.

Скарлет Йохансон е прясно влюбена



Избраникът й е Джоузеф Гордън-Левит, станал известен със сериала „На гости на третата планета”, а по-късно и с чудесния филм „500 Days of Summer”. Koлкото и да не ни се вярва, младежът с азиатски черти вече е на цели 30 години и никак не изглежда зле. Вероятно същото смята и Скарлет, която е забелязана страстно да го целува на  няколко публични места.

Единственото, което тя казва по въпроса, е че след тежкия развод с Райън Рейнолдс, вкарал я в истинска депресия, имала голяма нужда от някой, който да я накара да се чувства добре. Като в това число не се включват приятелките й. Дали това ще се окаже най-горещата двойка на Холивуд, предстои да разберем.

Никол Шерцингер отново е сингъл



Тя вече няма да бъде атракцията на всяка Формула 1, на която присъства, подкрепяйки съпруга си Люис Хамилтън. Официалната причина за раздялата им е твърде натовареният им график и все по-малкото моменти, прекарани очи в очи. И двамата искали бракът им да просъществува, но просто не се чувствали щастливи от факта, че общуват единствено по телефона.

На нас ни се струва неправдоподобен този довод, тъй като смятаме, че когато единствената пречка пред двама души е липсата на време, не е самата връзка е това, което трябва да бъде отстранено.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?