Следва

Стрийт стайл вдъхновения с любимия пуловер

Trend Report: Сако без ревери

Реверите на сакото, са нещо като дръжката на порцелановата чашата за чай, каквито и стилистични промени да претърпява във времетo...

All fashion преди 12 години

Реверите на сакото, са нещо като дръжката на порцелановата чашата за чай, каквито и стилистични промени да претърпява във времето, дръжката винаги си е там. Обаче, както знаем, модата е безкомпромисна към традициите и беше време и тази да се пречупи.

Последният ни любим модел сако е този без ревери. Вярно е, че първоначално оставя усещане за недовършеност, но пък прекалената му семплост е идеална основа за всякакви силни аксесоари и за екстравагантни допълнения - например, рокля от пера отдолу, или бляскава мини пола, обувки на немислимо висок ток, огромно метално или цветно колие и т.н.

Предимството на липсата на ревери и яка е, че издължават шията и правят визията ти една идея по-фина и грациозна. Ако не можеш да откриеш такова в бутиците, не е никак трудно просто да отрежеш реверите и яката на старо сако, от секънд хенд например или просто такова, което не носиш.

More All fashion