Следва

"Аз обичам МАМА! Тя ме научи на стил." by Веселина Стефанова

Дизайнери за следене: MARINA

Марина Гергова стартира лейбъла си MARINA, базиран в британската столица, през 2010, за да създава любимите топове и рокли с изчистени кройки, направени от коприна...

All fashion преди 12 години

Марина Гергова стартира лейбъла си MARINA, базиран в британската столица, през 2010, за да създава любимите топове и рокли с изчистени кройки, направени от коприна.

Дебютната й колекция за сезон есен-зима 2011 е съставена от класически, изчистени силуети, ушити така, че да бъдат едновременно функционални и много лесни за комбиниране. MARINA се отличава с високо качество на използваните материи и дрехи, които лесно се комбинират с други брандове и аксесоари за чудесен личен стил.

Идеята за марката се ражда, поради липсата на достатъчно брандове, които се славят с качествени копринени топове и дрехи. Затова Марина е старае да постигне достъпно качество на продукти, ценни за гардероба, като това надделява над количеството на дрехите в колекцията.

В първата си колекция Марина включва една рокля, пет топа и една риза в няколко различни цвята - бяло, бежово, сиво, тъмносиньо и други. Всички те са прецизно минималистични и все пак някак прекрасни в семплостта си.







Цените са между 100 и 200 паунда, а всички дрехи можеш да разгледаш и поръчаш от онлайн магазина в сайта на марката http://www.marinalondon.com/shop/.

Харесваме работата й много, радваме се, че българско име отново пробива на Запад , и се надяваме скоро да  имаме Марина Гергова на страниците си и с интервю.

More All fashion