"Аз обичам МАМА! Тя ме научи на стил." by Веселина Стефанова

В стила на мама има нещо вълшебно, което винаги подчертава женствеността й. Като започна от меките къдрави коси и завърша с дългата копринена плисирана пола, която наскоро поисках от нея...

Конкурсът "Аз обичам МАМА! Тя ме научи на стил." е в разгара си, а множеството получени  снимки  доказват тезата ни, че , мили дами, ние сме такива благодарение на тази , която ни е съдала.

Образи еднакви , живяли в различни времена се оказва кореспонденцията майка-дъщеря. И дори с аромат на 60-тте години, фотосите са най-яркото и силно доказателство за тази неизбежна и прекрасна връзка между две жени!

Какво осъзнаваш , че си взела на драго сърце от изказа, стила, визията, грима, държанието или просто навик от милата си майчица, можеш да ни споделиш в няколко реда като задължително прикачиш / за предпочитане/ черно-бели снимки от време оно на
editorial@viewsofia.com

Не забравяй, че можеш да спечелиш страхотни подаръци от:
     Представяме ти и една удивителна майка, отговаряща на всички условия за участие в него.

 

В стила на мама има нещо вълшебно, което винаги подчертава женствеността й. Като започна от меките къдрави коси и завърша с дългата копринена плисирана пола, която наскоро поисках от нея.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.