Следва

Красотата на красивото: Julia Bijoch от Jacek Zajac

"Аз обичам МАМА! Тя ме научи на стил." by Веселина Стефанова

В стила на мама има нещо вълшебно, което винаги подчертава женствеността й. Като започна от меките къдрави коси и завърша с дългата копринена плисирана пола, която наскоро поисках от нея...

All fashion преди 12 години

Конкурсът "Аз обичам МАМА! Тя ме научи на стил." е в разгара си, а множеството получени  снимки  доказват тезата ни, че , мили дами, ние сме такива благодарение на тази , която ни е съдала.

Образи еднакви , живяли в различни времена се оказва кореспонденцията майка-дъщеря. И дори с аромат на 60-тте години, фотосите са най-яркото и силно доказателство за тази неизбежна и прекрасна връзка между две жени!

Какво осъзнаваш , че си взела на драго сърце от изказа, стила, визията, грима, държанието или просто навик от милата си майчица, можеш да ни споделиш в няколко реда като задължително прикачиш / за предпочитане/ черно-бели снимки от време оно на
[email protected]

Не забравяй, че можеш да спечелиш страхотни подаръци от:




     



Представяме ти и една удивителна майка, отговаряща на всички условия за участие в него.

 

В стила на мама има нещо вълшебно, което винаги подчертава женствеността й. Като започна от меките къдрави коси и завърша с дългата копринена плисирана пола, която наскоро поисках от нея. Мама винаги е обичала свежите, ярки цветове и не се е страхувала да ги съчетава. През годините те ми вдъхваха позитивизъм и щастие всеки път, като я видя. Кокетството в нея понякога ме е влудявало, но все пак разбрах, че това е част от истинската жена.

Стремежът към красота и финес тя успя да възпита и у мен. Никога не съм я виждала да полага големи усилия, за да е така пленителна, може би защото е естествено красива и няма нужда от много, за да го подчертае, но винаги успява да остане забелязана и харесана. Като всяка естествена красавица с най-добрата и широка душа на света. В нея винаги е имало онова усещане за естетика, което се носи във въздуха около нея и което е достойно за възхита.

Факт е, че една красива жена каквото и да облече остава красива, но е истинско изкуство да знаеш достойнтвата си и да ги подчертаваш умело. Мама има неверояно сини очи, плътни устни и изваяни скули и от нея съм научила, че дори само една спирала и малко гланц могат да те разхубавят неимоверно. От нея съм наследила навика да се глася за самата себе си, да подобря настроението си с умело съчетан тоалет и това да направи деня ми усмихнат. Какво по-хубаво от това да се чувстваш прекрасно заради себе си и така да предизвикаш възхищението, а понякога и завистта на околните.



От нея съм наследила също и умението на почти всяка българка-да изглеждаш скъпо и красиво с малко средства, да знаеш кое е качествено и да прецениш с какво да го съчетаеш, да предизвикваш удивени погледи с класовото си излъчване, без да е необходимо да даваш състояние за този ефект.

Мога да продължа до безкрай да изброявам как тя ме е вдъхновила да изглеждам прекрасно всеки ден, но това ще е излишно, защото единствено чистата ми любов към нея е достатъчен мотив тя да не слиза от моя пиедестал. Благодаря ти, мамо за това, което съм!

Веселина Стефанова


 
Още за конкурса, условията и наградите можеш да прочетеш
тук>>>

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.