Следва

Ново във ViewSofia Shop: пухенка, по-топла от мъжка прегръдка

Миналото: Всичко е любов (1979)

Не ти го припомняме, заради сюжета, актьорската игра, режисурата и т.н., а поради една най-проста причина - костюмите...

Fashion преди 12 години

Не ти го припомняме, заради сюжета, актьорската игра, режисурата и т.н., а поради една най-проста причина - костюмите. Не отлепихме поглед нито за миг от тях, докато го гледахме в една дъждовна неделя преди време и то не от професиоанално изкривяване, а от чисто възхищение към целия подбор.

Дни след края си мечтаехме всички столични господа да се разхождат в плетено сиво поло, дънки и бежов тренч, като Иван Иванов в няколко от сцените. Колкото до Янина Кашева, тъмночервеното поло и вълнената пола, с която се появява в средата на филма са вдъхновение за цяла зима напред. Малко по-късно пък я виждаме с тъмносин шлифер с колан, завързан на възел, риза и пуловер, кафяви ботуши и зелена пощальонска чанта.

За тези, които не се сещат, „Всичко е любов“ е български игрален филм (драма) от 1979 година на режисьора Борислав Шаралиев, по сценарий на Боян Папазов. Оператор е Стефан Трифонов. Музиката във филма е композирана от Веселин Николов.

Филмът печели Специалната награда, Наградата за женска роля на Янина Кашева и Наградата на критиката, Варна, 1980. Награди на СБФД за сценарий и за дебют на Иван Иванов, 1979.

А в линка по-долу можеш и да изгледаш целия филм.



 

More Fashion