Следва

За миглите с любов от L'Oreal Lash Architect 4D

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Преди няколко дни Карл Лагерфелд обяви, че ще прекрати всичките си странични сътрудничества и ще се фокусира изцяло върху модните си линии и предстоящите колекции...

All fashion преди 12 години

Флорънс Уелш от Карл Лагерфелд

Преди няколко дни Карл Лагерфелд обяви, че ще прекрати всичките си странични сътрудничества и ще се фокусира изцяло върху модните си линии и предстоящите колекции. Дни след като това стана ясно, се появиха снимките от кориците на лимитираната серия винили, които Флорънс и групата й пускат към последния си сингъл Shake it Out, всички направени от Карл.

Въпреки че във видеото певицата, муза на не една или две модни къщи, носи рокли от колекцията висша мода на Valentino, сега я виждаме облечена изцяло в Chanel.

Не знаем, дали е заради косата, бялото лице, очите, или начина, по който удря езика си в зъбите, докато говори, но Флорънс носи онова вълшебство, липсващо на повечето артисти в наши дни. Гледайки я на сцената, тя омагьосва с глас, музика и визия.

Именно това силно обаяние, събрано в нея, не виждаме в този кадър. Като че ли Карл просто не е уловил магията.

Виж всички снимки тук.

Защо толкова много книги за Коко Шанел?



Оказва се, че да се пишат книги за Коко Шанел е не просто тенденция, а феномен. Всяка година в редакциите на големите издателства пристигат хиляди листи с претенции за бестселър. Забележи, че вече има над 28 биографии за дизайнерката.

Не искаме да омаловажаваме гения и приноса й за модата, но Коко Шанел не е единственият визионер в областта и наистина заслужава ли чак такова внимание?!

Все пак имена като Кристобал Баленсиага, Кристиан Диор, Пиер Карден и всички други, които също са променили начина, по който жените се обличат, са имали не по-малко влияние в хода на модата от мадам Шанел.

Жизел на корицата на Vogue Великобритания



Maрио Тестино снима супермодела Жизел Бюндхен за корицата на Vogue Великобритания в аутфит, който би могъл да стои добре само на нея и дори това поставяме под въпрос... Може би единственият смисъл на лъскавия цветен клин, опънат около стегнатите бедра на бразилката, е празничния месец, в който издават броя. Колкото до посланието Celebrate!, ние го виждаме така: "Носи стегнатите си клинове сега, докато му е времето, защото след празниците ще ти е най-малко до прилепнали дрехи!"

Майки предпочитат 5 годишните си деца с грим

Знаем, че неадекватността на американската майка няма граници. Не беше отдавна, когато ти разказахме за жената, която инжектира ботокс на 8-годишното си момиченце. Този път ще ти покажем три майки на малки миски и как една от тях почти заяви, че харесва малката си дъщеря с грим.

В американско токшоу канят три жени и техните принцеси на красотата. В началото децата са с грим, прически и високи токове, след това обаче ги преобличат, свалят им удълженията за коса, грима и отново ги показват. Децата заявяват, че се чувстват по-добре без грим, с което две от майките се съгласяват. Една обаче казва "Както иска тя," а ние се чудим, откъде едно 5 годишно дете знае, дали е по-красиво с грим или без?!

Видеото можеш да видиш тук.

Вера Уанг в медиен скандал



Дизайнерката и служителите й отказват няколко булчински рокли на дневно предаване по телевизията. Всъщност не просто не ги предоставят, а заявяват, че не искат да се асоциират с телевизия и особено с дневни предавания, след което дори отказват достъп на служители на продукцията до шоурума си.

Това става повод на голям скандал, разпрострял се в Twitter, като хората от телевизията заплашват, че ще го изведат и извън социалните мрежи.

Нежеланието на лейбъла да се асоциира с телевизията е странно, най-малкото заради Ким Кардашиан и цялата й фамилия, които са сред популярните клиенти на марката, а както всички знаем са едни от големите риалити звезди на Америка.


 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.