Следва

Васил Михайлов за тенденции в косите есен-зима 2011

Късата коса е на мода при Zara - има защо

Легендата Стела Тенант доказва, че лицето й, заради които някои я обожават, а други категорично не я харесват, е повече от универсално - то няма възраст, пол и изразена емоция

Hair преди 12 години

Намираме за смело решението на Zara - колекция, до голяма степен инспирирана от мъжкия гардероб, която обаче е представена не от бомбастични женствени модели, а от модели с нетипично излъчване и момчешки прически.

Легендата Стела Тенант доказва, че лицето й, заради които някои я обожават, а други категорично не я харесват, е повече от универсално - то няма възраст, пол и изразена емоция. И още - стройната и 180-сантиметрова фигура със сигурност е комплимент и за свободния костюм, и за дръзката пола с пайети. Харесва ни небрежната прическа, която оставя врата на показ и ни подмладява поне с няколко години.

Холандският модел Саския де Брау със сигурност няма нужда от това, но не може да се отрече, че късата коса адски й отива. А на нас толкова ни харесва, че като нищо ще се престрашим да се разделим с конските си опашки.


 

More from View Sofia

More Hair