Следва

"Високо" от Оля Стоянова

Графа и приятели пяха „от любов към живота“ в Зала 1 на НДК

Едноименната кампания на AVON събра и дари 191 000 лева за превенция на рака на гърдата...

Events преди 12 години

Концертът „От любов към живота“ бе посветен на едноименната кампания на AVON срещу рака на гърдата. Всички присъстващи споделиха посланията за вярата в живота, които Графа и приятели отправиха.

В концертa си на живо Влади Ампов покани Белослава, Хилда Казасян, Сантра и Спенс, Любо и Орлин, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Колумбиеца и Diamante, Рут Колева.

Заедно с музикантите Милен Кукошаров, Димитър Семов, Веселин Веселинов – Еко, Георги Янев, Мирослав Иванов представиха в нови аранжименти най-големите хитове на певеца, кактои и песните от последния му албум „Невидим“.

Освен на прекрасната кауза, нека ти обърнем внимание и аутфитите на графа, които според нас заслужават адмирации. Певецът показва една по-модерна визия, която много му отива (все още има колебания по отношение на прическата) и се надяваме скоро да не се завърне към черния потник, с който го видяхме във видеото на "Невидим".



В края на най-голямото събитие в кампанията срещу рака на гърдата тази година беше обявена и събраната до момента сума. Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за Дунавския регион обяви: „Благодарение на всички вас тук днес, благодарение на огромната ни вяра и неуморния ни труд вече 9 години, сме щастливи да обявим, че само през 2011 година в кампанията „От любов към живота“ са събрани 191 000 лв. С тях ще дарим апаратура за седем нуждаещи се болници в цялата страна.“
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.