Следва

Календар на стила. Ноември

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 31.10 – 06.11

Една от най-очарователните представителки на зодията Скорпион е Рейчъл МакАдамс, която можеш да видиш в последния филм...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неясни мотиви и враждебност!

Седмицата за теб изглежда доста напрегната. През първата половина може да се сблъскаш не само с липса на разбиране от страна на другите хора, но с открита враждебност и противопоставяне на теб и твоите желания.
Мотивите на другите хора не винаги ще са ти ясни и решението на проблема е да действаш в рамките на своята компетентност и да следваш установения ред. Така ще се чувстваш много по-уверено и стабилно, отколкото, когато се опитваш да хитруваш и да търсиш изгода за себе си по нечестен начин. До края на седмицата ситуацията ще се изясни.

Може би си струва внимателно да се вгледаш в новата си любов. Дали е надежден бъдещия партньор? Струва ли си толкова много време и усилия? Ако имаш вече любим човек, тогава той може да те разочарова. Но не се сърди – това са мимолетни разногласия.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ситуацията се променя!


Настъпва неблагоприятен период за всякакви отношения с други хора, особено ако става дума за партньорство в бизнеса.

В този период не може да очакваш подкрепа от други хора, дори и ако досега сте били в близък контакт – ситуацията се променя и интересите започват да се различават. Колкото по-бързо осъзнаеш това и прекратиш връзката, когато започне да ти тежи, толкова по-бързо ще може да излезеш от кризата, да преминеш преломния момент и да започнеш да градиш отношенията си отново.

Тъй като седмица предвещава негативни емоции, опитай се да говориш по-малко за отношенията си с любимия човек, понеже в твоето обкръжение, не всички могат да се радват на такова щастие и ще дадеш храна на сплетни и клюки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Невидима подкрепа!

Тази седмица ще усетиш влиянието на невидима сила, която ще те подкрепя в трудни моменти. Звездите те съветват да не привличаш вниманието към себе си, да ограничиш контактите си и да действаш незабелязано.
Това е доста труден период за професионалната дейност и за решаване на текущи битови проблеми. Пази силите си и нервната си система. Контактите с хората по-скоро ще те дразнят и нервират, така че е добре да ги ограничиш. Възможно е влошаване на здравето. Опитай се да подсилиш имунната си система.

В живота ти тази седмица може да се появи романтично чувство, човек, който да обикнеш или с който да се сприятелиш, но само в случай, че си го позволиш и разрешиш. Ако живееш в собствен свят, изпълнен с негативни преживявания и депресивни състояния, няма да успееш да видиш прекрасното в живота, а всякакви нововъзникващи емоции ще подтискаш и унищожаваш.

РАК 22.06 – 23.07

Щастието не е в парите!

Добави към твоето излъчване малко щедрост и хитрост, съвсем мъничко ласкателство, доукраси с щипка страст – ето такъв портрет сложи " на масата ". За теб, това е колоритна седмица, пълна с разнообразие от събития – светски партита, купони, шопинг. Ще ти се иска да привлечеш максимум внимание. Усмихвай се повече - и щастието ще ти се усмихва в замяна. Прави подаръци на хората, които обичаш, пий шампанско! В живота ти липсва нещо пикантно, нещо шик - опитай сега да промениш себе си и да сияеш по-силно от звездите на небето. Бъди благоразположен и у дома и на работното си място. Превърни всеки ден от седмицата в празник – време е за пръскане на пари, не за спестяване.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Силна седмица!

Много силно в началото на седмицата ще се прояви властния ти характер. Твоята непреклонност и идейна насоченост ще ти позволи да решиш много проблеми и да постигнеш определен резултат в делата си. Периодът не е много добър за една връзка, тъй като може да бъдеш доста груб, но ако имаш нужда от изясняване на отношения – моментът е много подходящ за това. Добра седмица за постигане на поставените задачи, особено в материалната сфера.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Освободи напрежението!

Подобно на много други знаци и за теб, тази седмица ще бъде придружена с напрежение, а то ще се отрази главно в емоционалната сфера. В този период може да узнаеш нещо неприятно от твоята втора половинка или да те нападнат негативни мисли и да започнеш да се самообвиняваш и самобичуваш.

Във всеки случай, накъдето и да е насочена енергията на твоето недоволство: навън или навътре, състоянието ти ще е далеч от идеалното. Може би наистина трябва да си вземеш почивка и да прекараш известно време насаме със себе си и мислите си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хайде на почивка!

Ако искаш да изглеждаш добре, имай предвид, че ти е необходима пълноценна почивка. Така че звездите препоръчват още в началото на този период, да отидеш там, където ще можеш да се наспиш и да имаш достатъчно време за свеж въздух. Къща извън града - идеалното място за подобно прекарване на времето, но подходящ е и СПА курорт. Едновременно с това се опитай по-рядко се ползваш от постиженията на прогреса: лаптоп, ноутбук и мобилен телефон.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Завързана ситуация!

Може да се окажеш в неизгодна позиция, най-вероятно по своя вина. Опитвайки се да успееш навсякъде, захващайки се едновременно с няколко неща, рискуваш да се окажеш в доста объркано положение, така че ще се наложи да избираш.

Това най-ясно ще се прояви в личния живот, но и в други области може да се получи същата ситуация. Изборът е прост - вземи волево решение и с един замах разсечи възела, който е започнал да се образува около теб или продължи напред с надеждата, че ще успееш да се измъкнеш от затрудненото положение (доста е възможно).

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тайни и интриги!

Тази седмица звездите те съветват да не не се занимаваш с нищо, което може да навреди на репутацията ти. Възможно е да се опитат да те въвлекат в някакви тайни работи и интриги. Това е неблагоприятно време за такива дейности. Препоръчително е да действаш открито, използвайки само честни и законни методи. Ако обстоятелствата изискват секретност, не забравяй, че твоето поведение в бъдеще може да стане предмет на публичното оповестяване. Насочи вниманието си в положителна посока, заеми се с решаване на практически проблеми в професията и живота си. Тогава ще срещнеш успех.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Реагирай бързо!

В дадения период са важни бързата реакция и незабавните действия - трябва да реагираш на случващото се около теб, да атакуваш противниците си внезапно. Твоята мнителност сега е доста завишена и може да си навлечеш врагове - реални или въображаеми. През тези седем дни, просто си длъжен да предприемеш нещо необикновено, да намериш изход от всяка ситуация и то в кратки срокове. Седмицата е свързана с психологията и интуицията – тренировка на тези качества в екстремни обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Благодатно усамотение или промяна!

Пред теб се откриват нови възможности в развитието на планираните задачи. Но ако плановете и идеите са свързани с личния живот, в този случай, седмицата е неблагоприятна.
Като цяло, съществуващите отношения ще бъдат подложени на сериозни изпитания, може да се чувстваш не на място си и да поискаш промени или в краен случай усамотение. Ако обърнеш повече внимание на деловата страна на живота си, тогава в личната сфера всичко ще върви гладко.

РИБИ 20.02 – 20.03

В центъра на купона!

Тази седмица ще ти се иска да бъдеш в центъра на събитията. Ще си в състояние да усвояваш голямо количество информация, да правиш бърз анализ и точни заключения. Освен това част от нещата ще можеш да решаваш паралелно. В този смисъл, най-много ще преуспеят тези, на които им се налага доста да общуват.

В следващите дни, звездите препоръчват да консумираш повече въглехидрати. Но това не означава, че трябва да наблегнеш на кифлички, франзелки и бисквити. Те може да присъстват на масата ти, но по-добре ги замени с трици, овесени ядки и мюсли. Ще почустваш прилив на енергия – едновременно ще подобриш храносмилането и цвета на лицето. Разнообрази менюто с плодове, на първо място - сезонни.

Една от най-очарователните представителки на зодията Скорпион е Рейчъл МакАдамс, която можеш да видиш в последния филм на Уди Алън Midnight in Paris по време на Киномания тази година. Фестивалът стартира на 11.11.2011.

More Astro