Следва

Бижута, които бихме носили и след Хелоуин

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Най-посещаваният моден портал вече има свой хартиен вариант, който излиза на пазара тази сутрин...

All fashion преди 12 години

Аби Лий и ManiaMania

Сътрудничеството между фирмата за търговия с бронзови, посребрени и позлатени бижута ManiaMania - и Аби Лий
Кершау ни се струва страшно вдъхновяващо.

Великолепните кадри на Аби, накичена като коледна елха, без обаче това да дразни, дори и грам, ни
накараха да се замислим колко отдавна не сме инвестирали в бижу (това на снимката по-горе е на цена от $360).

А ако то е толкова симпатично и майсторски "натоварено" със смисъл и доза мистичност, както в случая с двете дизайнерки, който са в основата на ManiaMania - приключваме темата и отиваме да си заплюваме "нашто" си нещо от тях.

Gareth Pugh за M.A.C.




Уау, че мрачно. Вълшебни, тъмни като нощ, тонове на сенки, лакове, червило.

Блестящи гланцове, скроени безупречно изкуствени мигли с причудлива форма, чудна пудра, очна линия и несесер за всички тях. Вдъхновени от крилата на нощните пеперуди и красотата на бръмбарите, гримовете от колекцията на англичанина са нещо като първа точка в wish-list-a за Коледа.

А великото съвпадение е, че точно тогава ги чакат в магазините.

Кампанията на Prada за resort 2012



Френската актриса и модел Лея Сейду е главната героиня на романтично мрачната кампания resort 2012 на Prada. Страхотните снимки са дело на Стивън Майзел.

Освен ретро дрехите от колекцията, в кадър влизат и невероятни бижута, част от специална колекция на Prada, която предстои да видим следващия месец.

Mary Katranzou за Topshop



Очертава се една истински вълнуваща колекция, ако съдим по първата визия от нея, която плъзна в Интернет тези дни. Очевидно Мери планира линията й за британската марка да се доближава максимално до собствената й. Това е може би най-добрият резултат от модна колаборация, който сме виждали до сега.

Цената на роклята ще бъде около 350 паунда и те уверяваме, че си заслужава всяко пени. За тези, които имат нужда от още малко мотивация, ще кажем, че колекцията няма да се появи преди февруари, така че, започвайте да спестявате още от сега.

Първият брой на списанието на Style.com



Най-посещаваният моден портал вече има свой хартиен вариант, който излиза на пазара тази сутрин.

В първия брой на списанието можеш да намериш фотодневник на Линдзи Уиксън, която е и на корицата на Style.com/Print, проследяващ приключенията й по време на седмиците на модата.

Освен това можеш да намериш снимков материал на най-интересните ревюта за следващата пролет, селектирани според посещенията в сайта.

 

More All fashion