Следва

Най-мекото спално бельо

Месечен хороскоп! Най-хубавото предстои през новия месец ноември

Наглед мрачен, в сърцето си топъл и много уютен, месец ноември обикновено е данимичен и безкомпромисен, но...

Astro преди 12 години

Наглед мрачен, в сърцето си топъл и много уютен, месец ноември обикновено е данимичен и безкомпромисен, но вечер ти се се отплаща с красиви прегръдки и гушкане под топлото одеало вкъщи.

И преди старта на истинския празничен декември, който ще грейне като коледна елха, ето какво прогнозира да преживееш нашият астролог в следващите 30 дни:

ОВЕН 21.03 – 20.04

През ноември има смисъл, силно и ясно, както може само един истински Овен, да заявиш амбициите си: шефът - да научи за кариерните ти мечти, конкурентите – нека да се убедят, който тук е силният. Сега е много вероятно да те чуят и повишат. Личният живот също изисква от теб смелост, решителност и инициатива.

През ноември те очакват вълнуващи любовни приключения. Вероятни са романтични запознанства при пътувания и пътешествия, както и на най-неочаквани места. Възможно е мимолетна среща на улицата да прерасне в голямо и сериозно чувство – важното е, дали си готов да го приемеш.

Като цяло, в рамките на този месец, те очакват многобройни изкушения и съблазни, заплашващи да те вкарат в заблуди. Не гони призрачното щастие и не се увличай в съмнителни любовни авантюри – възможно е любимият човек да се намира близо до теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В живота ти може да нахлуе нова страстна любов. За Телците, които не са женени, това чувство има всички шансове да се превърне в основно и рано или късно да завърши с брак. Ако си семеен – звездите те съветват да не се въвличаш в тайни любовни връзки, без значение колко съблазнителни изглеждат.

Изчакай и следващата година ще ти помогне да разбереш по-добре чувствата си. Съотношението успех/неуспех сега 50:50. Всичко, което ще се случва с теб, дори и дребните неща, няма да бъде случайно и ще доведе до определени събития.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Въпреки края на есента, ноември няма да ти даде време и възможност да се чувстваш подтиснат човек и да изпадаш в мрачно настроение. Смехът без причина през ноември ще е характерен за твоя знак.

Хороскопът този месец съветва да премахнеш от живота си всички рискове - финансови, кариерни, образователни и хазартни. И дори в личния си живот се опитай да не рискуваш, тъй като може да "изгориш", а това не ти е нужно. Сега си объркан, но не и безразсъден. Така че просто бъди внимателен.

Краят на есента и ще внесе яснота в отношенията. И не само защото най-накрая ще разбереш какво искаш, но ще ти станат ясни и мислите и желанията на партньора. Някои Близнаци във тази връзка ще поискат нещо да променят, а други обратното. Всичко зависи от това кой е бил през цялото това време до теб.

РАК 22.06 – 23.07

Ноември обещава да бъде много незабравим за самотните и не само. Дори семейните Раци през ноември ще бъдат провокирани от романтични приключения и при някои ще се сбъдват не само най-смелите сексуални фантазии, но и мечтите за нови любовни отношения.

Заниманията със спорт ще бъдат доста ефективни, тялото ти ще е благодарно. Би било хубаво да отделиш седмица за пълноценна почивка или да направиш курс с профилактични процедури. През ноември не се доверявай на чуждите думи, колкото красиви и приятни да са те, очаквай важен телефонен разговор или информация, която ще отвори нови хоризонти в живота ти.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Този месец ще бъде белязан от желанието да промениш нещо в обстановката и начина си на живот. За теб ще са важни отношенията с приятели, съмишленици и хора, близки по дух.

През ноември ще ти помагат не логиката и наблюдателността, а твоята чувствителност, фантазия, креативност, емоции и способността да обичаш живота, приятелите и дори враговете си. В крайна сметка, животът е най-страхотното шоу на света.

През този месец ще ти се иска да играеш любовна игра, забравяйки понякога, че един добър актьор вярва в това, което играе. Дори семейните Лъвове ще се стараят да внесат в съпружеския си живот състезателен и игрови елемент, включително и в сексуалния живот.

Не играй на любов, живей я и тогава наистина ще бъдеш победител!

ДЕВА 24.08 – 23.09


Ноември за теб ще бъде или много успешен или много неуспешен - и никакво средно положение. Това ще зависи, разбира се от теб, от способността ти да обръщаш в твоя полза обстоятелствата в живота. Събери силите си, призови своята находчивост и влез в новия месец с оптимизъм, тогава всичко ще се получи според желанията ти. Заради спокойствието в семейството охлади своята страст към противоположния пол, дори и те движи само жаждата за общуване.

През ноември е възможно обостряне на психологически проблеми, вътрешни конфликти, страхове и комплекси. Ще те тегли неоправдан риск, експерименти върху себе си и всякакви приключения. Слушай вътрешния си глас и обръщай внимание на всички видове знаци на съдбата и съвпадения - това ще ти помогне да направиш правилния избор и да избегнеш много остри ръбове.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ноември ще ти предостави интересни срещи и любопитна информация. Ще научиш много за причините на някои минали събития и ще намериш отговори на тревожещи те въпроси.

В личен план, не пропускай възможността да признаеш на любимия човек дълбоките си чувства и да прекараш с него поредната медена седмица. Сега съдбата няма да поставя препятствия пред теб, които да не можеш да преодолееш. Затова не забравяй, че може да ти попречи само собствения мързел или нехайство.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


През ноември ще се активират твоите врагове и недоброжелатели, кроейки интриги зад гърба ти. Но, независимо от машинациите на другите, с достойнство ще излизаш от всяка ситуация – ще ти помага интуицията, чувството за хумор и увереността в себе си.

Този месец може да се появи стремеж към екстремното. Желанието за силни усещания и приключения може да те подтикне към необмислени и безразсъдни действия, особено ако си роден през ноември. Сега не е най-благоприятното време за нови запознанства и романтични връзки – те едва ли ще бъдат успешни.

През ноември може да си припомниш минали обиди и да "изплуват" забравени разногласия, а споровете ще се разгарят заради дреболии, незаслужаващи внимание. Старай се да се владееш и да избягваш ненужните конфликти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Последният месец от есента ще те въвлече във водовъртеж от събития, срещи и бизнес успехи. За да се справиш с тях, трябва да играеш рисковано, но продуктивно.

Неуспехът ще те застигне само в случай, че престанеш да уважаваш този, който е от другата страна на барикадата. Във отношенията ти с любимите хора ще започне нов етап. Всички положителни емоции ще те зареждат за дълго с енергия и оптимизъм. Когато харчиш парите с удоволствие, те ще се увеличават все повече.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


През ноември ще ти се искат промени в живота, нови впечатления и дори някои екстремни. Но помни, че сега си склонен да надценяваш собствените си сили, да взимаш грешни решения и да предприемаш неправилни стъпки.
През първата половина на месеца има вероятност от недоразумения с партньорите заради неплатени дългове или неизпълнени обещания. Възможни са конфликти, провали, ситуации "развален телефон." Всички важни неща по-добре започни през втората половина на месеца.

Този месец тайното може да стане явно, така че избягвай измами и двойнствени ситуации.
През ноември ще ти се иска свобода и силни любовни преживявания. Но не си заслужава да се поддаваш на изкушението, дори и да ти кима с глава. Ако искаш да запазиш репутацията си, здравето и спокойствието си, ще трябва да проявиш сдържаност и воля. Възникналите през този период интимни връзки е по-добре да запазиш в тайна от другите – така ще си спестиш много проблеми.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Докато природата се натъжава и повяхва, ти, напротив, започваш да се радваш и цъфтиш. Нови приятели и много работа в съчетание с добра печалба няма да ти позволят да скучаеш.

Но имай предвид, че всичко ще изисква от теб незабавна реакция, така че бъди внимателен и обективен, за да не пропускаш своите шансове. Щателно филтрирай постъпващата информация.

На 19-ти ноември всяка дреболия може да се окаже знак на съдбата, а 26-ти е отличен ден за помирение и обяснение в любов.

РИБИ 20.02 – 20.03

През ноември - нов имидж, нови приятели, нови увлечения - ще усетиш вкуса на живота. Не трябва да говориш за своите постижения пред семейството си, може да се натъкнеш на стена от неразбиране. По-добре да търсиш подкрепа от хората, които споделят твоите интереси, те напълно ще оценят успехите ти.

Любовният ти живот през ноември ще бъде наситен и разнообразен. Може да започнеш любовни отношения с приятел или приятелка, а стари любовни връзки да преминат в категорията приятелски. За Рибите, родени през втората декада на март, има вероятност от начоло на дълги и трайни романтични отношения.

Чети седмичния, месечнич и годипния си хороскоп в каре Хороскоп.

 

More from View Sofia

More Astro