Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" Финалът: Мама и Весела

Да, точно мама е онова съкровище, чиито дрехи понякога взимаме назаем, мама е онзи модел, който виждаме в...

All fashion преди 12 години

Да, точно мама е онова съкровище, чиито дрехи понякога взимаме назаем, мама е онзи модел, който виждаме в кадъра на стара модна сесии, защото я помним със същото вталено сако и същите бели лачени обувки.

И когато слагаме нощен крем, червило или лек срамежлив руж, пак мама е там и ни съветва - бъди красива, но бъди и привлекателна, бъди умна, спокойна и женствена! Сложи аксесоар, нов парфюм и очна линия, но бъди естествена и впечатляваща. Да, точно мама е тази, която ни учи на стил.

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" бе поредният прекрасен и уникален наш конкурс, в който почти нямаше вариант за неучастие.

Просто да обичаш МАМА не е сложно, а пък ако в годините си бил достатъчно умен да "откраднеш" най-доброто от нейния усет за нещата, от нейното усещане за мода, от нейния неповторим стил, то това е богатство, което не се измерва с пари.

Всички, които се осмелиха да си признаят, че това, което знаем за модата и стила, го знаем от мама, ни изпратиха фантастични стари и нови кадри. Десетките старателно сканирани снимки на великолепни майки, се превърнаха в чуден на стила и красотата на отминалото време.

Конкурсът събираше снимки и писма до 30-ти октомври - неделя, но ако сега четеш отново и се осмеляваш, помогни ни наистина да започнем това изключително приятно изследване с още уникални снимки. Всички дами, които участваха в играта, предстои да се публикуват на страниците на ViewSofia, а на финала една майка и нейната дъщеря ще получат от нас най-нежните и красиви подаръци.

За удоволствието да имаме най-вдъхновяващия разказ на страниците си, ние и нашите партньори ще те наградим със следните великолепни неща:
1. Класическият Chanel 19 и по-младият, разкошен аромат Chanel 19 Paudre за МАМА и теб, осигурени любезно от NOTOS BULGARIA.
2. Специална селекция книги от издателство Enthusiast, 3 комплекта по 3 много женски заглавия. В подаръчния пакет влизат силно женските романи: „Споделен живот“ от Джоди Пико, „Една женска усмивка“ от Никола Баро и „Всеки ден, всеки час“ от Наташа Драгнич.
3. 5 комплекта follow me за най-готините МАМИ и 5 комплекта 2 гъби + гел за най-добрите дъщери.

Конкурсът приключи, а ние ще те радваме с хубавите стари снимки тази и следващата седмица, а после ще обявим и спечелилите!

Ето първият финалист в читателския конкурс на ViewSofia:



Здравейте,
С удоволствие ви изпращам снимки на моята страхотна майка!

Това, на което ме научи мама е как да подчертавам своята индивдуалност, как да бъда смела в избора и да не се страхувам да експериментирам. Харесвам небрежния й стил и лекото "намигване" към консервативните "дами". Най-важното, което тя успя да възпита в мен, е разбирането, че не е нужно модата да се възприема прекалено сериозно, тъй като същественото е излъчването.



Наистина, колко други момичета биха изглеждали като звезди в рокля от басма...на шапчици?



П.С. Идеята на конкурса е много вдъхновяваща, поздравления!

А всичко това е възможно благодарение на нашите страхотни партньори:




     


More from View Sofia

More All fashion