Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Само нас ли ни побиват тръпки, докато гледаме момчето зомби и муза на Никола Формичети Рико, хванат за ръка с момчето момиче и муза на много други Андрей Пеич?!


Рико и Андрей Пеич

Само нас ли ни побиват тръпки, докато гледаме момчето зомби и муза на Никола Формичети Рико, хванат за ръка с момчето-момиче и муза на много други Андрей Пеич?!

Коментари: 13

зкпч (2011/11/08 / 10:13)
this is not an "Acheronnta Movebo" moment.. това е опортюнистическо..обскюрантистко...ези феномени много така с лека ръка се обявават журналистически ,като съвременни платформи за толерантност.. не се анализират филосфски- че сао в гръзката философия имате много повее интересни обяснения и задълбочени..диалозите на платон,.епикур..стоиците дори.. защо днес можем да изтърпим тези нетолкова изтънчени гледки,можем да приемем идеята за умисекс,мулти секс*хахах?? ето тук изниква сериозне въпрос... можемд а се подложим на политкоректните атаки на либералите,но не и малко анализ,малко както казва фуко ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ,по традиционния научен начин.а не през някакъв накъсан наратив.... това е сляпо-постмодерната "воля за знаие"..която виждаме тук..плъзгане по повърхността на множество феномени.казвайки..ние се забавляваме..тази глупост на пол вирильо СОЦИАЛНОТО било скорост..толкова мъчителна безпомощност..имате най-скоростните медии,връзки..но какво научавате..нищо..хиляди факти,накрая медията ви притиска да сглогите от всикчко това някаква реалност,някакво обяснение ви подсказва..вие радостно го приемате,понеже при тази скорост и това забавление,взлизане от купн в купон.парти в парти-телевизията не е ли един неспирно и голямо парти,купон....реализираме себе си там...социално етиески..вестниците..ами вижте ги какви щоротии са ,каква истерическа форма имат -тази побърканост да се справиш със скоростта,да не изпуснепш нещо отпоследните 2 часа.."ей не можаха ли да убият каафи,малко по-рано,вече изпечтахме броя..." та .нали арзбирате..можед да изтърпим да гледаме това,но не и да го изучим..не казвам,че ще успеем да стигнем до неговорто дъно,че ще го изучим докрай..но ме смущава липсата на всякакво съзбаие и желание да се случи това..като контра-случване на това,което доминира ежеднивия поток..само тогава,когато се протовопоставиш на силната струя на една река ,може да усетиш нейната скорос,ако се носиш по нейната повърхнот ти си в покой.тя те носи..но ти не се движиш.. и това не е проблем само на вю софия..Хха..то БАН е на такова ниво..науката в университета е на това ниво. да ни снабди с лесните успокояващи обяснения..е това не е ли утопия..не не е това е дистопия..и това е което виждаме на снимката.. няма утопия.не отиват наникъде..спряли сано някак заявяват че им се тръгва нанейде..и защо ,о музо,възпей оня гибелен гняв на лиотар при Постмодерната ситуация.. (смея да кажа,че имам вече наброските (хахах) към един поне малко по-сериозен анализ) все още обаче форума не може да бъде позван..съжелявам..аз нямам полза ,да държа непуснати написани вече текстове...)
K
Kris (2011/11/05 / 09:51)
:) долното е много весело
зкпч (2011/11/03 / 14:02)
а..да..относно тази многоцветност,която не била лесна за постигане. и тук имам дълбока философска теза,ако някой иска да я приеме или да я премисли. Представете си гледка на катастрофирала кола. да..вие като фотограф можете да добавите още един болт,още една ламаринка...но е излижно..случайния безпорядък вече е налице.защо трябва да е организиран безпорядък. имам един спомен..11 клас мой френд бачкаше в киното..имаше 4 ма художника,и двама грундировача= един фотограф ,който слагаше снимките от дилмите на витрината.а художниците рисуваха собственоръчно плаката,не беше както са тези американски плакати,които днес ги продават и си ги слагат хората по стените. леля раче.така се казваше жената..тя беше найактивната:то ест ОТГОВОРНИК ЗА СПАЗВАНЕТО АН СРОКОВЕТЕ.понеже художниците ги мерзеше,а в недлята ,плакатите за новата седмица трябва да са качени в алуминиево дограмяните рамки...това значи да ги нарисуват четв ,найкъсно петък..и тя правеше с фулмастери на аксите табелките кой филм на коя каса е.. студийното кино отделно..значи голям салон,малък и стуфийно..три табелки. и за 100 път щяха да П Р О Ж Е К Т И Р А Т//аааах,как искам старите кина ..презирам тези мултиплекси...направо изпитвам ужас.. да..за стотен път ПЕТРОЛОТЪРСАЧКИТЕ. и ляля раче се поти анд табелката. всички цветове са разхвърлени на огрмната маса и тя се беше разгорещила.. и в един момент се обръща към нас..ние играем белот. и тя пита Наско..кларнетист,певец и художник дърворезбар.. и голям сваляч по телефона..каки разговори водеше,незабравими..съзнаниеформиращи. насето беше така найотзивчив..понеже другите се гоемееха ,като големи артисти и не я допускаха до артистическите обсъждания. но леля раче подръпна за дрехата Наско ,повдигна надписа към него,така че да го види,(и всичко го видяхме) и попита: -как е? а насето реча.. освежи.освежи го още малко! а то нямаше накъде..всички цветове бяха вече там..розово резеда,виолет, тя сякаш чакаше това и продължи да запълва и последното свободно от цвят място на листа. в резултат псле цяла седмици с моя френд ходехме да се кикотим на табелката,понеже в старанието си ,толкоз много цвят се беше получил ГНЕТРОЛОТЪРСАЧКИТЕ френски игр.филм..бриджиД Бардо и оттогава ако щете ми вярвайте,но за мен този филм се казва ГНЕТО- Търсачките,,търсещи своя Гнет... ако щете ми вярвайте никога не съм го гледал.."кейт балу" също не съм..нито пък лимонадения джо че сега като видя накъде са тръгнали комрад едитьоринчийвте на visionaire magazine се чудя,ако леля раче има шанс да види отнейде тази опулентност в цветовата гама,как дали няма да пожелае да го "поосвежи" още малко..
зкпч (2011/11/03 / 12:16)
ок..сега виждам,че има итатели,които са харесали онуй недоразумление най-горе,. няма да говорим,че то е гроззно като снимка. ако има нещо,което сме предпоставили,тази етика ала judith butler -contingency няма нищо необходимо в нашия пол..,дори и да я приемем за момент като етика..но момент.това е диосиониевото анчало,а тук няма и аполоново.на мен ми прилича на гробищна фигурка..надгробен киарски паметник.. освен това..искам да ви попитам ТЕ ДЪРЖАТ ЛИ Е ЗА РЪЦЕТЕ. изглжда да. но на практика не.. няма никакъм point meet ,цялата слуайност на пола е там, и ако е така,какво необходимо нещо има там ,че се налага те да се хванат за ръка..и да минат през него заедно..единия превжда другия..или двамата се хващат за даминат ,за да преминат през нещо..в трагическото на хайдегоровата захвърленост werfen .entwurf да кажем хензел и гретел (както в дисертацията на увеликолепния наш философ ДДенков)..тази изгубеност..захвърленост..в гората..път през полето... ок..но тук това е напълно вяло...отпадане преди да си захвърлен.verfall преди entwurf ..загубели са се и трябва да открият пътя към дома..среащат обае вещица.. това е лимита на трагическото.. днес обаче денков би казал няма я вещицата дори да ги срещне.. преобърната с краката нагоре ,тя сякаш не е някъде там,а това тука(на снимката ) е вече самата вещица...няма нищо отвъд "вещицата" самото хващане за ръка е нищото..скуката..това дори ене страха..а е безличното das man ontological difference (sexual indifferA/Ence) много го мразя този жаргон хайдегеро деридарианов ,в който думите се изписва със по осем кавички..ако ме разбирате..кавичките са в кавички,обае думата в кавички не е в кавички,понеже тя ознава вее това,коетое в квАчките..
L
Lumikello (2011/11/03 / 11:23)
Не съм съгласна за Рико и Андрей. Мисля, че им се е получило страхотно. И двамата са изключително интересни и не виждам нищо объркващо в персонажите им. Също не съм съгласна и с мнението ви за стайлингът на Корин Ройтфелд за V. Много малко стилисти биха се справили с толкова много ярки цветове и принтове.
зкпч (2011/11/03 / 10:03)
непреодолимостта на кризата на капитализма и империализма сякаш става пределно очевидно именно оттук.. на първата картинка..дори не е естетизирано това,което има да е каже на ниво етико-социална форма..оствено на себе си,то брутално пада върху себе си..както се срутват безплодните проекти на незагасен загасенов от типа ЗАБРАВИ СВОЕТО МИНАЛО,соцмуз... както днес мнозина философи се шегуват социализма спасява капитализма..(имайки предвид Китай..имайки предвид държавата фед резерв ,който спасява частните банки.. ИМАМЕ КРИЗА..вместо да се върнем там където тя е започнала и кето я е породило,ще понагримираме някой средно добре естетизиран паметник отпреди 50 години и ЩЕ КАЖЕ НА ТОВА МИНАЛО С ПРОДЪЛЖЕНИЕ. като гледам горната снимка направо ми е мъчно за хеди,който се забърка с фомичети и ,клкото и да ми етъжно слимановия проект биде сподавен.когато отстъпи на никола фомичети да докара тези глупащини във фешън. ей..ако за вас това е нехаресване,за мен е тревога,гняв,ярост.. по-надолу виждате как гнието продължава..някакви надве натри скалъпени неще,от 100км видно,че няма и сантиграм идея в тях..хероина ли свърши,какво стана.. толкова оплоскостен свят,така равен и ограден от себе си,както е във великата аксиома на маркс..(с какво граничи капитала???това ви е за домашно) а това на визионер издателството стана като прибежищен град за всички,които историята измете..така да се каже СКЛАД ЗА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ,но с витрина.. марксистки казано не знаехме,че се налага бунището на историята да иа чак пък и витрина. този disavowal ,че опряхме всики в един dead end ..end of history изглежда по този начин.. виждали сме всички,клолко съжалителна гледка е това ,което е тук но на терена на любовните отношения. връзката е изчерпана..единия отдавна го няма..но другия цял ден седи зад телефона и чака да звънне. ооо..обажда се майка ми..съжелявам.. ай..някой звънна и затвори..това тя/той.. не.той все още мисли за мен..тази дългопродължаваща мъчителна ситуация,отказ да се признае края,който е в много голяма степен меланхолически..начин да останеш ,да се задържиш,да възстановяваш лицето,псиствието на този,който го няма..през непрекъснат инзистнс..не..не е дошълкрая..ще видите,той шще ми се обади..ще ме моли..ето сега звъни телефона..той е.. вместо да реорганизира изоснови себе си,субекта желае да страда ,афетира всичко наоколо ,само и единствено за да се получи това,което виждате СИЛНИЯ АФЕКТ,ексцесивната сантименталност да избие на повърхността за да обскурантивизира действителното състояние на нещата..още една финансова инжекция..това е като compulsive gambler ,който си мисли,че ако си заложи и гащите след като е загубил дома си ще си върне просто дома,но и мерцедеса,но освен това срещу гащите си ,изцапани с всичко,коетосъпутства анатомически страха,че срещу тях ще спечели целия кондоминиум..
B
biatchh (2011/11/02 / 13:18)
...Сериозно ли?! Тези снимки с Рико и Пейч съм ги виждала още в края на лятото, а уж от "изминалата седмица". Плюс, че са страхотни!
A
addictint (2011/11/02 / 10:48)
Не съм съгласна за Джаред Лето ! Недейте така хора! А Рико и Андрей са удивителна и зрелищна комбинация, адски сполучливо. Този път не ми хареса рубриката "Петте неща, които НЕ ..."
K
Kadosh (2011/11/02 / 07:36)
Рекламите с Рико винаги са били адски добри. В интерес на истината той ми е един от най-интересните персонажи които виждаме от известно време на сам. Не случайно е и муза на Формичети. А ако не се лъжа, Пейч е първият транссексуален модел, които в момента е голям хит по всички подиуми. Така че кампанията им е доста сполучлива.
K
KissTheSky (2011/11/02 / 00:48)
В интерес на истината, кампанията с Рико и Пеич много ми допада! Защо на всяка реклама трябва да има задължително или кльощав модел, или известна актриса/певица/стилистка, която всъщност е популярна заради цената на дома си, брой скандали, появата си на разни мероприятия и т.н. ??? Тук поне се дава на показ различното, земното, красивото! Нетипичното, което учи, най-малкото, на толерантност и бягство от стереотипното.
G
ggggg (2011/11/01 / 21:10)
hmmmm..... Daphne i Saskia de Brauw :)
K
kateto (2011/11/01 / 17:28)
За мен най-добрата корица е тази с Кендис и Джоан.
S
sha (2011/11/01 / 15:37)
И аз не ги харесах тези неща.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.