Следва

Рико и Андрей Пеич заедно в кампания за Auslander

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Само нас ли ни побиват тръпки, докато гледаме момчето зомби и муза на Никола Формичети Рико, хванат за ръка с момчето момиче и муза на много други Андрей Пеич?!

All fashion преди 12 години


Рико и Андрей Пеич

Само нас ли ни побиват тръпки, докато гледаме момчето зомби и муза на Никола Формичети Рико, хванат за ръка с момчето-момиче и муза на много други Андрей Пеич?!

Кадърът им предизвиква толкова много емоции, че би объркал и човека с най-непоклатима сексуална ориентация.

Снимката е дело на Marcelo Krasilcic и част от новата рекламна кампания на Auslander.

Цялата кампания можеш да разгледаш тук.

Никол Шерцингер като новото рекламно лице на London Fog

Певицата Никол Шерцингер замени Кристина Хендрикс като лице на лейбъла London Fog, като е подписала договор за този и за следващия сезон.



Ако не друго, то поне едно нещо не можеше да се отрече на Никол - тя е секси. Е, по принцип. В тази рекламна кампания дори това не е успяла да постигне. Като че ли нито голите бедра, нито дълбокото деколте, или пък плътните й устни са я слушали за тези снимки. Всичко е фалшиво, зле нагласено и посредствено.

Дано следващата есен от лейбъла осъзнаят грешката си и върнат Кристина.

Рекламната кампания на Fendi resort 2012



Карл Лагерфелд пак не надмина себе си.

Като започнем от ужасния жълт фон, статуята и завършим с хабенето на капацитета на Наташа Поли и колекцията resort 2012. Най-отблъскващият кадър е този, на който Наташа се подпира с ръка върху задните части на статуята, а кракът й е стъпил върху нея. На следващия пък я прегръща най-студено.

Всичко, което свързваме с кампанията е компромисна работа.

Джаред Лето за Vogue UK през декември



Не е ли време някой най-доброжелателно да уведоми г-н Лето, че не го бива нито като музикант, нито като актьор, а още по-малко като модел. Мислим, че кадрите говорят сами за себе си и доказват последната ни теза.

Колкото се отнася до произхода им, ще ги намериш в декемврийския брой на британския Vogue, а зад обектива стои, разбира се, любимият Тери Ричардсън.

Карин Ройтфелд за V Magazine


(отляво надясно) Сю Хи и Хана, Бамби и Линзи


(отляво надясно) Дафне и Саския, Кендис и Джоан

Предстоящият зимен брой на сп. V пристига с 4 корици, всичките стилизарани от Карин Ройтфелд. Това ще са първите корици на списанието от две година насам, на които вместо звезди ще видим модели и то по двойки. Общите им моменти са уловени отново от чичо Тери.

Идеята им е да представят новите супер модели на нашето време, но ние не харесваме стайлинга на нито една. И все пак, ако трябва да избереш, коя би си закупил?

More All fashion