Следва

Зимна приказка

Б като Библия - Б като Блог

Бялото през зимата е най-непрактичният цвят и едновременно с това един от най-красивите. Така че, изборът ти, дали

All fashion преди 12 години


Точно като Stella McCartney



Stella McCartney е една от любимите ни дизайнери, но няма какво да се лъжем, цените й нито са най-достъпните, нито в България има откъде да се сдобиеш с дрехите й (освен, ако не държиш просто на етикет с нейното име, тогава те спасяват Adidas и колекцията й спортни дрехи за лейбъла).

Вместо да страдаме по прекрасната бяла рокля на черни панделки на Stella McCartney, открихме как да си направим подобна с помощта на бяла рокля от Zara и малко черна лента за панделките.

Ако си по-прецизна в шевовете, ще можеш и да отстраниш детайлите след време, в случай, че ти омръзнат и да се завърнеш към бялата класика.




via cheetah is the new black

Ханели в бяло



Продължаваме с бялото. То определено е най-непрактичният цвят през зимата и едновременно с това един от най-красивите. Така че, изборът ти, дали да се "обсипеш" в бяло се свежда може би само до бюжета ти за химическо чистене.

Иначе Ханели е най-голямото вдъхновение, което можеш да получиш - бяло чисто лице, свободно падаща коса, бяла риза, бяло пончо, а надолу си представяме бял дебел клин или дънки и ниски боти в светло бежово.

via Hanneli Mustaparta

Есенната униформа 



Есенната ти униформа с дата ноември 2011 изисква класически панталон с ръб, пуловер, риза и ниски обувки тип мъжки. Косата пък е вдигната или пусната, но разделена с път през средата.

via Le Fashion

Color Blocked




Не се плаши! Лесно е. Не ти трябват игли, конци и ножици. Само малко тиксо (за права линия) и текстилна боя.

След като решиш, откъде искаш да започва вторият цвят, отбелязаваш с тиксото и с четка нанасяш наюнса. Оставяш да изсъхне и готово.



via honestlywtf

Вълна



Полата и жилетката са Proenza Schouler, очилата - Maison Martin Margiela, обувките - Damir Doma. Перфектен есенен аутфит, който можеш да постигнеш с маса пари или с по-малко, добро въображение и малко търпение за ровене в секънд хенд и по-нисък клас магазини.

Освен обувките, подобия на дрехите са абсолютно откриваеми.

via anywho

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.