Следва

Българският павилион, вместо срутения мавзолей

News Екстаз в четвъртък: Тара Рийд измамена от българин, Жизел се моли на месото, Изкуствени мигли и за мъже, Най-голямото списание в света

Най-богият модел в света прави някои доста странни признания в новия брой

Events преди 12 години

Жизел Бюндхен обича животните – но и да ги яде

Най-богият модел в света прави някои доста странни признания в новия брой на британския Vogue. Знаехме, че хранителните навици на една манекенка би трябвало да са ако не много стриктни, то поне откачени, и Жизел ни го доказва. Тя твърди, че няма нищо на света, което да обича повече от животните, но просто обожава месо и няма как да не го яде. Въпреки това тя се чувства толкова гузна, че преди всяка хапка тя запазва мълчание и слага ръцете си над храната, за да я благослови за това, че все пак е представлявала живот.

Чудно ни е как съпругът и Том Брейди се храни в нейната компания, особено след като бразилката издава, че той не близва и капка алкохол.

Тара Рийд се жени за българин, за да му осигури гражданство



Не особено известната у нас актриса най-сетне стана популярна, но не с играта си, а с факта, че клюките около нея засягат българин. Според неизвестни източници, тя сключила брак с отначало неназования ни сънародник това лято в Гърция, който най-накрая бе представен като Зак Кехайов (вероятно просто Захари). Сега тя твърди, че всъщност те никога не са сключвали брак, но това е по-скоро с цел да прикрие унижението, че младежът просто я е измамил.

Първоначално той се представил за богат международен плейбой, но според адвоката на Тара, той просто е искал да се добере до зелена карта. Доста смело е да използваш звезда, била тя и от среден ранг, за да осъществиш не особено легалните си цели, но определено ни е срам, че България отново се прослави с криминалния и меркантилен манталитет на чедата си.

Честито - създадоха изкуствени мигли и за мъже



Наричат се guylashes (вероятно уточнението е ненужно, но все пак: guy-момче и eyelashes-мигли). Козметичната марка, която ги произвежда, е дълбоко непозната навсякъде другаде, освен в Англия, и предлага голямо разнообразие от изкуствени ресници за мъжа, който не се чувства съвсем уверен в степента на съблазън в погледа си. Той може да избира между по-дълги или по-къси, плътни или естествени, с единствената цел да придобие изразителност, сексапил и очи на кошута.

Според нас е леко гнусно, но не се съмняваме, че продуктът ще се продава – след козметичните линии за мъже, съдържащи спирала, молив и пудра, това беше очаквано. Само се молим никога да не видим някой, който носи новото изобретение.

Излиза най-голямото списание в света




Буквално най-голямото, и то не по брой на страниците, а по самия им размер. Новият брой н а Visionaire излиза с невероятните мерки 91 на 124 сантиметра, като по този начин директно влиза в книгата на Гинес. И сякаш това не им е достатъчно, решили да направят и луксозно издание, което е почти два пъти по-голямо, а разглеждането му вероятно се случва с помощта на стълба.

Не знаем дали в цената се включва човек, който да ти помага в разлистването, но знаем, че на корицата е Лейди Гага, облечена като черна русалка. Повече за самия медиен мастодон можем да видим във видеото.



 

 

 

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?