Следва

News Екстаз в петък: Обама се съмнява в чара на Саркози, Манекенка загуби договор заради Кадафи, Митьо Пищова с вафла

Дейвид Бекъм говори за своите две невероятни момичета в новия брой на HELLO!

Кристин Дейвис от „Сексът и градът” представя осиновената си дъщеричка Джема Роуз, а Дейвид Бекъм разказва за своите две невероятни момичета! 

Events преди 12 години

„Осиновяването изисква силна вяра”, разказва Кристин пред HELLO!, докато гушка момиченцето. Прекрасната Джема Роуз е първото дете на 46-годишната актриса. За разлика от екранната си героиня Шарлот, която има две деца, едното от които също осиновено, на Кристин й отне повече време да извърви пътя към майчинството
„Отдавна обмислям възможността за осиновяване. Исках да усетя, че съм готова да стана родител. Детето внесе голяма промяна в живота ми, но аз бях подготвена за нея.”

Откъде идва името на бебето, кой помага в грижите за малката и на кого се възхищава най-силно чаровната актриса – само в новия брой на HELLO! България.

Само при нас Калин Сърменов, който изпълнява ролята на Милото в сериала „Седем часа разлика” разкрива кои са малките неща, които му доставят голямо удоволствие, какъв баща и шеф е и какви са най-ценните житейски уроци, предадени му от родителите. А Милена Фучедживеа, която е съсценарист на сериала, разказва за писането като начин на живот и за трудния път към сбъднатите мечти.

Ексклузивно за HELLO! Дейвид Бекъм споделя, че нищо не може да се сравни с бебешкото ухание на дъщеричката му Харпър Севън, в грижите за която той обича да отменя Виктория. Кой е приоритет №1 на футболиста и ровят ли синовете му в шкафчето му с козметика – в новия 23 брой на HELLO! България.

И още САМО ПРИ НАС:

• Влюбената Дженифър Анистън разкрива цялата истина за връзката си
• Мис България 2011 Ваня Пенева позира с роклите за „Мис Свят”
• Невена Бозукова за многото си лица и силата на майчинството
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.