Следва

Кажи си! Кое във визията на тези дами ти се струва мъничко излишно?

Дизайнери за следене: BRICS

Един свеж млад лейбъл, съсредоточил се върху палта с чисти кройки и в плодови цветове, е като витаминозен коктейл в края на седмицата.

All fashion преди 12 години

Един свеж млад лейбъл, съсредоточил се върху палта с чисти кройки и в цветове на плодови шейкове, е като витаминозен коктейл в края на седмицата.

Представяме ти BRICS, чийто онлайн магазин започна активността си по-рано тази седмица. Лейбълът идва от Копенхаген и зад него стоят момичетата от модния блог anywho.

Това са Ингрид на 25, заедно с Елис и Стефани на по 26. Трите създават блог през 2008, в който да споделят общата си любов към модата с целия свят. Три години по-късно техният лейбъл е факт.

Палтата на BRICS са с минималистичен и семпъл дизайн. Името идва от философското понятие bricolagе, което се фокусира върху способността да се скулптурират и сглобяват компоненти, както и да се мисли в рамките на съществуващи и нови такива.



Марката се старае да се съсредоточи върху индивида и да го разглежда като една красива важна част от голям разказ.





В първата си колекция те имат 6 дълги палта тип халат, 5 подобни, но къси и едно късо без ръкави. Всички са изработени почти изцяло от вълна.





Цветовете са черно, бяло, светлосиньо, в зеброва шарка и цвят на крем брюле.



Що се отнася до цените им, варират между 145 и 275 паунда и за сега можеш да ги намери единствено на адрес BRICS-STORE

 

More All fashion