Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" Финалът: Мама и Алена

Първо, искам да ви поздравя най-сърдечно за повече от страхотната идея! Не си спомням скоро /или може би дори...

All fashion преди 12 години

Един великолепен разказ за вдъхновението, наречено МАМА, ни представя поредният участник в приключилия съвсем скоро конкурс на ViewSofia (Виж условията на играта и чети за още страхотни майки).

Ето какво е научила за стила от своята майка Алена Сапунджиева:


Първо искам да ви поздравя най-сърдечно за повече от страхотната идея! Не си спомням скоро /или може би дори по принцип/ да съм виждала толкова умиляващ, оригинален, красив и, естествено, затрогващ конкурс. Благодаря ви за възможността да покажа на майка ми колко е страхотна в моите очи и че за мен тя винаги ще е победител със стила, оригиналността и излъчването си и без да участва в конкурс.



От майка ми съм научила, че в семплите и оригинални дрехи се крие тайната на добрия стил и че човек трябва да се осмелява да носи не това, което е модерно, а това, което най-добре подхожда на вътрешния му свят. Затова и винаги се е отличавала със свой си стил, при който дрехите винаги и стоят сякаш най-естественото място да бъдат е върху нея.

И аз като мама обичам дрехите, в които се чувствам себе си, които привличат внимание с неопределено какво точно в тях /може би че са на най-доброто за тях място както вече споменах/, дрехи, които са от качествени материи и са ми винаги по мярка.

Благодаря от все сърце на мама за всичко това, и се надявам след време моите деца, гледайки мои снимки от преди години да изпитат като мен в момента смесица от любов, гордост!,благодарност и неизмерна радост, за това, че имам майка като моята.

А всичко това е възможно благодарение на нашите страхотни партньори:




     

 
Виж още вдъхновяващи майки>>
 

More from View Sofia

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Chanel

Runway преди 6 месеца

В тази пролетно-лятна колекция Виржини Виар (Virginie Viard) изследва връзката между Chanel и едно уникално място от гледна точка на креативност - Villa Noailles, построена в хълмовете близо до Hyères в южната част на Франция. Виар също продължава курса, поет за пренаписване на архивите на Лагерфелд - главно от 90-те години. Оттук и изборът на местоположение

More All fashion