Следва

Бургери с грахово пюре - за нула време

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП - 7 - 13 ноември

Ще усетиш прилив на сила и увереност в себе си, което ще окаже положително влияние върху всички твои начинания...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Прилив на енергия

Ще усетиш прилив на сила и увереност в себе си, което ще окаже положително влияние върху всички твои начинания. Обърни внимание на близките, приятелите и семейството. Те имат нужда от твоята подкрепа, грижа или компания, а ти в обкръжението на приятели, ще се чувстваш много добре.

Тази седмица са възможни проблеми в отношенията с партньора, свързани със сексуалната сфера. Склонността ти към критика и сарказъм само ще влоши ситуацията и втората половина на седмицата може да премине под знака на взаимно недоверие и липса на искреност в отношенията.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Отстоявай себе си без да си агресивен

Усещането за напрежение бавно започва да избледнява, става по-леко, но това не означава, че е време да се отпуснеш. Перфектен момент за усъвършенстване на личните умения и компетенции. Опитай по-често да проявяваш настойчивост и взискателност, отстоявай своята гледна точка, но не провокирай конфликти. Постарай се да не превръщаш полъха на вятъра в ураган, защото може да отнесе твоето добро настроение и доброжелателност. В края на седмицата е полезно да се разходиш на чист въздух - в движение може да изникне интересно решение на сложен проблем.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Преодолявай трудностите с вяра

Да предприемеш каквито и да е действия в продължение на тези седем дни, ще ти бъде непосилно. Сега ще ти бъде трудно каквото и да правиш – затова ще избягваш събития, обаждания, съседи, роднини, съпрузи, съпруги и дори деца. Но да избягаш на края на света е невъзможно - ще те настигнат и заставят да действаш.

Сънят ще играе много важна роля - в този период тялото ти се нуждае от повече енергия, за да се възстанови, така че не трябва да спиш по-малко от 7 часа. Благоприятно време за духовни практики; разминаването между думи и действия е нежелателно.

РАК 22.06 – 23.07

Седем пъти мери, един път режи

Това е време на пречки и спънки, които трябва да преодолееш - и не се страхувай да рискуваш! Този период се свързва с преодоляването на малодушието и чувството за страх, дори на ниво разговори. Ще ти се иска да кажеш силна думичка на човек, от който зависиш и може да не спиш цяла нощ, обмисляйки точните думи. Добър момент да промениш себе си, да преодолееш своите страхове и комплекси. Например, ако се страхуваш от тълпата – организирай дебат, в който да участваш, ако искаш да откажеш цигарите - започни в първите дни от седмицата (понеделник-вторник). Не се страхувай да променяш и подобряваш себе си, не се страхувай да действаш. Но не забравяй поговорката - "Първо, седем пъти мери, а след това един път режи" - напълно подходяща за определения интервал от време. Сега трябва да действаш, но внимателно, обмисляйки всяка своя стъпка, преценявайки всяка своя дума!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Умереност - това е истинското щастие

Този период ще ти даде нов тласък в търсенето на идеалната любов. Ще ти се иска нещо необичайно, по-топли отношения с противоположния пол, но не като при всички останали. Ще станеш по-мил, артистичен и спокоен, но олтарът на любовта очаква от теб нови жертви, например, по-интензивни занимания със спорт за перфектна фигура.

Всичко е добро - когато е в умерени количества. Всяко лекарство в по-големи дози се превръща в отрова - и вместо да възвръща към живота, наранява или убива. Тази седмица, главното условие е умереност във всичко. И не бързай – припряността сега може да разбие фината настройка на тялото ти и да те направи уязвим.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Противоречива и нееднозначна тенденция

Активно начало на седмицата, желание за напредък. Пред теб се откриват нови хоризонти, условия за действие и сътрудничество, които ще ти позволят да се измъкнеш от сложна ситуация и да подобриш позицията си. Необходимо е да се мобилизираш и да започнеш да се движиш в избраната посока, а не да отстъпваш. За съжаление, в края на седмицата може да те обхване отрицателно емоционално настроение, на което не трябва да се поддаваш, ако искаш да се справиш с набелязаните задачи, в противен случай ще оставиш проблемите си нерешени.

Всъщност седмицата може да бъде доста тревожна, няма да липсват и неприятни изненади и раздразнителност.
Бъди предпазлив в авантюрите, тъй като вероятността от неуспех е доста голяма. В почивните дни отдели повече време за себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Внезапна бъбривост

Ще те обхване внезапна бъбривост - в леглото, на масата, по телефона - ще бъдеш в състояние на постоянно движение на мисълта и "отворена уста". От това може да се възползват твоите приятели. Броят на хората, поискали от теб пари назаем, сега ще се увеличи два пъти. Между другото, тази седмица погаси всички свои задължения – сметки, такси, телефон и други услуги.

Хладният ноември изисква внимателна грижа за кожата. Леките летни кремове вече не са подходящи. В следващите дни обърни внимание на средствата, осигуряващи защита и подхранване на кожата на лицето. Най-вероятно, ще ти подхождат кремове и маски, съдържащи екстракт от зелен чай и пчелен восък.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мисия Моят дом

Тази седмица голямо влияние върху живота ти ще имат жените, в много отношения то ще бъде благоприятно, но понякога не толкова. Прояви търпение, възползвай се от опита им, следвай съветите им. Това ще ти позволи да решиш много от съществуващите проблеми, да сложиш в ред мислите си. В някои случаи, ще трябва да действаш решително, да имаш кураж да направиш избор и да вземеш решение. Като цяло тази седмица е благоприятна за теб и ще води към подобряване на живота ти.
Сега е важно да се концентрираш върху това как се чувстваш в собствения си дом. Не пропускай да създадеш релаксираща атмосфера – вечер пали ароматни пръчици, пускай нежна музика. Постоянно дръж в дома си букет от свежи цветя. Ако вечер успееш добре да си починеш и отпуснеш, ще получиш голям заряд от енергия за следващия ден и ще изглеждаш перфектно.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Търпението – спътник на успеха


Необходимо е да се въоръжиш с търпение, тъй като всичко през тази седмица ще се задвижва бавно, затова пък ще имаш възможност да проверяваш дали нещата вървят както трябва и да се предпазиш от провали и грешки. Не си заслужава за никъде да бързаш, дори и да възникне такова желание в теб. По-добре да отправиш остатъка от енергия в някоя другата посока, тъй като излишната суета в работата или у дома, ще доведе до напълно ненужни последствия, като конфликти и разединение.

До края на седмицата трябва да общуваш внимателно с другите хора.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Временни пречки по пътя

В края на седмицата може да се натъкнеш на различни препятствия по твоя жизнен път. Причина за това може да стане лекомисленото ти поведение в началото на тази седмица. Може да си позволиш да безделничиш, но тогава ще се наложи доста да се потрудиш по-късно. Неблагоприятните събития в последните дни на седмицата няма да са толкова силни и ще можеш лесно да ги преодолееш ако се обърнеш към разума си и използваш логическото си мислене. Но емоциите и чувствата е по-добре да държиш под контрол.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не търси лична изгода

Трябва да бъдеш по-внимателен за своите действия и решенията, които взимаш през този период. Да успееш навсякъде няма да ти се удава, както и да печелиш за сметка на други също е доста съмнително в този момент. В най-добрия случай тази седмица нищо няма да изгубиш и нищо няма да придобиеш. Ето защо, в действията си не се ръководи от личната изгода, гледай да запазиш позициите си и да не ги влошиш, и разбира се, да не загубиш разума си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Летиш в облаците

Бъди внимателен в личните си работи и любовта. Тази седмица (особено първите три дни) ще ти донесе стабилен доход и не е нужно да се притесняваш за хляба насъщен. Духът ти ще витае високо в облаците в търсене на смисъла в живота и вечните ценности, и силата на волята ти няма да е висока.

Това ще доведе до мързел и дори караници с любими хора, които ще подтикват към действия. Ти ще ругаеш, през цялото време ще се инатиш, мъничко ще безобразничиш и ще се връщаш назад към миналото си. Сега може да мислиш за бъдещето, да разработваш нови идеи, но постоянно нещо ще ти пречи да ги въплътиш в реалността. Ето защо, лягай на дивана и си мечтай за нещо хубаво, а туристическите походи по-добре ги замени с гледане на предавания за пътешествия.


 




Невероятната и секси актриса Деми Мур, на снимката горе, е родена на 11 ноември.
 

More Astro