Следва

Refan Follow Me на супер цена и великолепно ухание

Double Trouble: Пипа Мидълтън и Кайли Миноуг или новият тренд рокля с поло яка

Зорки погледи на колеги от Острова забелязаха мини есенна тенденция, въведена тези дни вкупом от най-малко...

All fashion преди 12 години

Зорки погледи на колеги от Острова забелязаха мини есенна тенденция, въведена тези дни вкупом от най-малко две истински знаменитости. Макар и коренно различни като стил и усещане за мода, сестрата на херцогиня Кейт - Пипа Мидълтън от една страна, и Кайли Миноуг - от друга, демонстрираха завидно, независимо една от друга, единодушие по отношение на избора на есенни рокли. Става дума за така наречената поло яка, която в случая виждаме като завършек на рокля, а не на блуза, каквато обикновено е асоциацията ни с поло.


Kylie Minogue, Photo: bauergriffinonline

Пипа виждаме доста ежедневна, макар и с цветови акцент в рокля в силно синьо, в комбинация с велурени боти с връзко до глезена, чанта от змийска кожа и сако. Т.е. сигурен, неизненадващ с нищо аутфит, който обаче е много неин. Може би, ефектната сестра на кралската снаха би могла да взаимства нещичко от Кайли, която виждаме в същата тенденция с рокля с поло-яка, комбинирана обаче много секси и ефектно с мрежести чорапи, клъч, за който допускаме, че е с марката Longshamp, както и убийствено висок ток.

Без да неглижираме факта, че едната дама е световна звезда и някак "й се пада" да е винаги твърде пипната, а другата, макар и с ескалиращ ежедневно папарашки интерес към себе си, е по-скоро обикновено английско момиче, даваме 10 от 10 на Кайли, продължавайки да си задаваме въпроса: ако Пипа или кака й посегнат към мрежести чорапи от този вид, за колко точно секунди ще се срути традиционното усещане за елегантност на Обединеното кралство? 10?
 

More from View Sofia

More All fashion