Следва

Поклон пред музата на гения - Лулу де ла Фалез

Да изберем заедно 50-те най-красиви българи за 2011-та година

Естествено, че дали един човек е красив не се заключава само в това да е симпатичен някому, нито заради...

All fashion преди 12 години

Естествено, че дали един човек е красив не се заключава само в това да е симпатичен някому, нито заради генетичната му хубост. Защото красиви могат да бъдат не само веждите, очите или устните, наследени от мама, тате, прабаба, още по-красиви са жестовете, идеите и мирогледа на човека.

В традицията на ViewSofia, първа и единствена медия, която прави подобна класация у нас, идва време да обявим поредната петдесетица от най-красиви личности за отиващата си 2011-та година.

За четвърта поредна година 25 жени и 25 мъже, известни, талантливи, великолепни в своята област, ще влязат в престижната ни класация, но този път и ти, скъпи читателю, като основен наш коректив, ще вземеш участие в избора.

Напиши ни три, четири или пет имена, които според теб заслужават да бъдат в топ 50 на най-красивите българи с кратък аргумент защо срещу името на всеки, а ние ще се погрижим за подаръка.

На [email protected] или в коментарната форма заповядай с твоите топ предложения, които ще обмислим и представим на 24 ноември като окончателни. От категорията мъже и жени пък двамата с най-много читателски гласове ще бъдат определени за най-красива жена и най-красив мъж на 2011-та година. Ще има шампанско, емоционални срещи и новогодишни пожелания.

А историята до сега ни е показала, че публика винаги е избирала тези, които най-много го заслужават: През 2009-та година за първи път бяха избрани Диляна Попова и Графа от 50 именити българи, водещата от Нова телевизия Даниела Тренчева и истинският красавец Орлин Павлов поведоха четата през 2010-та, а великолепната Радина Кърджилова и още по-хубавия на живо Юлиян Вергов спечелиха сърцата ни в последната класация.

Чакаме те с предложения, ти си на ход!
 

More All fashion