Следва

Lunchtime shopping: Класически черен аутфит за сумата от 250 долара

Гласувай за най-добрия стайлинг от бутика на Betty Barclay. Имаш страхотни награди

Ако си в настроение за подаръци, заедно с бутик Betty Barclay сме измислили нещо специално за теб. Бижу е да, но ...

All fashion преди 12 години

Ако си в настроение за подаръци, заедно с бутик Betty Barclay сме измислили нещо специално за теб. Бижу е да, но го носиш в ръка, побира само кредитни карти и смартфон, а блясъкът му е за червения килим.

Знаеш, че твоят глас е важен за нас, затова в следващото модно състезание между ViewSofia, "Intro" и "Жената днес", те приканваме да избереш най-готиния, най-смисления и най-практичен стайлинг, който да получи почетното първо място на сезона.

Заедно с колегите от списанията, напълно независимо един от друг, се опитахме да илюстрираме как си представяме един перфектен есенен аутфит, изцяло изпълнен с класическите попълнения от тазгодишната колекция на Betty Barclay. Гласувай в анкетата за най-добрия, а на [email protected] ни остави името, годините и телефона си.

Следващата събота две дами, на съвсем случаен принцип, ще получат велоколепния клъч Betty Barclay, който си заплюхме веднага и ние /на снимката горе/, а една щастливка ще пазарува от бутика с ваучер на стойност точно 109 лв.

Ето и как се представиха участниците в състезанието:

ViewSofia



Идеята:
Меките есенни цветове и любимото ни седемдесетарско звучене бяха водещият мотив в този сет. Неверотното шоколадово кафяво в комбинация с цвят горчица стои елегантно върху много бледа или матова кожа.

Красивата яка на ризата завързахме в огромна пандела и избрахме да я носим с фантастичната вълнена пола трапец, дължината и кройката на която стоят прекрасно на почти всяка дама, а широкият колан оформя невероятно добре талията. Полата напомня на туидените костюми от 50-те, настроението отново е ретро, леко работно, но не прекалено строго, много женствено и ноемврийско.

Комбинативната ни мисъл веднага си представи дългата жилетка и върху нежен копринен топ, мъжка риза и всичко това с класически панталон с ръб.

Задължителни остават и огромната чанта в кафявата гама и високи кожени ботуши, отново в стила на 70-те.

Блуза Betty Barclay, 159 лв.
Жилетка Betty Barclay, 189 лв.
Пола Betty Barclay, 209 лв.
Гривна Made with Love, 40 лв.


Сп. Жената днес



Идеята на стилиста: комбинацията е подходяща за ежедневно облекло . Това е така познатият нов стар стил Ърбън.
Стайлинг: Джина Шеовска
Препоръка на стилиста:
Чанта: този сет успешно може да се комбинира с чанта в контрастиращ цвят в топли земни тонове. Например, жълто.
Обувките може да са както кубинки, така и обувки на платформи или високи ботуши с груб ток.

Кожено яке Betty Barclay - 819 лв.
Туника Betty Barclay – 104 лв.
Пола Betty Barclay – 239 лв.


Списание Интро



Идеята: Изпипани до съвършенство

В случая съчетаваме стил и комфорт, тъй като според нас нито една жена не може да изглежда добре, ако не се чувства така. Затова поставяме удобството на първо място и на тази база създаваме своя впечатляващ аутфит. Всяка дреха намира своя правилен притежател рано или късно. Оставете се да ви потърсят...

Стайлинг: Поля Николова

Избрахме комбинация от земни тонове, тъй като през есента няма по-подходящи цветове от тези, които черпим от палитрата навън. Материите са памучни, осигуряват комфорт и свобода на тялото. Този сезон сме в плен на дантелата, намерихме я като дискретен детайл при ризата.
Да не забравяме и шала, който освен че топли, е и ефектен. Споменатият аксесоар върши отлична работа тогава, когато нещо сякаш липсва в картинката пред огледалото.

Предназначение: Видът е елегантен, а дрехите са подходящи да бъдат носени на работа или в ранните часове на вечерта.

Съвет от нас:
Кожата във всичките й форми властва на модния подиум тази есен. Затова избрахме класически модел чанта в тъмно кафяв матов цвят. Размерът е голям, а дръжките – къси.

За сметка на почти строгия дамски аксесоар в ръката при обувките цари хаос – ресни, велур, височина. Време е за ботуши... и още как! Любимите ни платформи още стъпват смело по градските улици, бихме ги заменили единствено за дебел дървен ток. Леко заострени в предната част, те са елегантни и завършват перфектно цялостния силует.

Жилетка Betty Barclay,189 лв.
Панталон Betty Barclay, 239 лв.
Риза Betty Barclay, 159 лв.
Шал Betty Barclay, 99 лв.

 

Анкета

Кой е твоят фаворит

More from View Sofia

More All fashion