Следва

Великолепно винтидж сако Escada във ViewSofia Shop

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Но "пресечното на стила" списание постига с корицата си доста пресечен ефект...

All fashion преди 12 години

1. Клое Севини позира досущ като Тери Ричардсън за корицата на третото издание на списание Candy, обявено като първото transversal style magazine, което може да значи много неща.

Но "пресечното на стила" списание постига с корицата си доста пресечен ефект.

Вярно е, че това е работа, която някак се запомня, веднъж видяна.

Артистизмът на Клое, обут в дънки, облечен в типичната за Тери карирана риза, и закичен на носа с още по-типичните за шантавелката на световната фотография очила, е сладък и весел, но някак измества представата ни за истински сериозна модна работа.

2. Роузи Хънтингтън-Уайтли няма да дефилира в тазгодишното шоу на Victoria's secret



Новината бе оповестена в края на миналата седмица и, честно да си кажем, много ни натъжи. Въпреки, че всички ангели на америакнския гигант са разкошни, Роузи е подчертано артистична и много подходяща с фантастичната си физика за големите ревюта на марката.

На въпроса защо, след доста години присъствие на техния подиум, този ноември тя няма да е част от шоуто, Роузи отговаря простичко: "В този ден съм на работа".

Абе, то и шоуто на Victoria's secret си е работа, и то каква. Но нейсе. Вероятно само ние допускаме, че става дума за пари. И дори и да не е така, финалът на този анонс е ясен - жалко, много жалко!

3. Изненадва ли ви новината, че Линдзи Лоън се снима за Playboy?



Не, естествено, предвид афинитета й към разголване, ексцесии и прочее простотии, на които сме се начели и наслушали обилно в последните години.



Мацката е много секси, безспорно, договорът й с Хефнър приближава 1 милион долара, с включени клаузи за пълно разголване.



Проблемът е, че Линдзи толкова много се е снимала гола или полу, че фактът на снимките й за мъжкото списание, сякаш е повече досаден и с оттенък дежа-вю, отколкото би било пикантно. И все пак, надеждите са, че кадрите в Playboy ще са по-красиви от първите голи снимки на Лоън.

4. Виктория Бекъм ще прави детска линия. Колко предвидимо!


Victoria Beckham есен-зима 2011/12

Ясно ни е, че е звезда от типа неугасващи и винаги интересни, защото успява да се нагоди към всяка тенденция в модата и да остане на върха на светските издания. Разбираме и нуждата тази дама да създаде собствен лейбъл, а специално ние се бяхме вдъхновили от есенната й колекция за месечния ни календар на стила, но някак всичко, което се случва покрай Виктория Бекъм е твърде предвидимо, за да бъде интересно и още по-малко наречено мода.

Госпожа футболист и красавец номер едно Дейвид Бекъм стартира и детска колекция, вероятно вдъхновена от последната й рожба - малката Харпър, четвърто по ред дете в семейството. Твърде ясно ни беше.

И още преди да сме го изрекли като факт си представяме рокличките в стил кукла Браби с много тясна горна част и силно клоширани поли, джинси в ярки цветове, за момченцата - костюми, позлатени копчета, елегантни пуловери, изобщо много скъпи материи и силно фешън аксесоари.

Любопитството към тях ще е безобразно, но именно това не ни допада като масова истерия в модата. Адмирации към Бекъм за успеха, но уникалните по своя талант дизайнери никога няма да те оставят да отгатнеш с какво следва да те изненадат. А при нея всичко е прозрачно.

5. Marina Jamieson за Marie Claire



На мнение сме, че ако с нещо хубаво се прекали или преекспонира, не само ще загуби магията си, а дори ще се превърне в комично. Това забелязахме на модните кадри, заснети от Max Cardelli, за списанието Marie Claire. Определено харесваме, наложената от няколко години динамика в кадрите, но наистина се чудим как в тази фотосесия, прекрасният модел Marie Jamieson е постигнала тези  нелепи пози?!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.