Следва

News Екстаз в четвъртък следобед: Забраниха реклама с Дакота Фанинг, Еврозоната ще бъде по-свободна, Ръгбист стана гей след удар

Double Trouble: Целувката на Мадона, Бритни и Кристина и българският й вариант с Мария Илиева и Стела

Концертът на музикалното реалити във вторник вечерта беше окачествен като един от най-запомнящите се за...

People of art преди 12 години

Концертът на музикалното реалити във вторник вечерта беше окачествен като един от най-запомнящите се за зрителите. Шоуто беше пищно, а участниците дадоха всичко от себе си, дори повече. Снощи предаването напусна Jason Brad Lewis, за голямо съжаление, след като се яви на елеминации заедно с Boys of Voice. Симпатичните момчета останаха, а неоспоримия артист на сцената трябваше да си замине вкъщи.

Но не за това сме се събрали както се казва. Оказа се, че половината участници в реалитито са се влюбили, другата половина са си повярвали повече, а женският екип, ами, те просто се целуват на сцената. Страстната целувка между Мария Илиева и нейната подопечна Стела взриви публиката, а другата съдийка Поли каза, че е останала просто без думи. Е, и ние останахме без думи, защото ни се стори много познат пи-ар трик това показване на взаимна еднополова любов. А и всичко направено за втори или трети път вече не притежава ефекта уаааауууу!



Да, точно така, говорим за паметната целувка между Мадона, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Онова целуване на три световни лица в музиката си беше хит и медиите щателно го отразиха. Беше първото по рода си, никой не очакваше, че Мадона в ролята на майката орлица ще възнагради щедро с нежна целувка всяка една от по-младите поп звезди. Тогава на live концерта, цялата публика се взриви и то буквално се взриви.

Реакцията на българската аудитория беше по-скромна и дори някак вяла. Зад кулисите Мария Илиева сподели, че в това шоу се толерира любовта във всяка форма, а Стела изказа възхищението от сочните устни на своя ментор.

До тук добре, но какво мислиш ти по въпроса, нужни ли са такива изпълнения и показване на устни, езици и любов в представленията на родните изпълнители? Да или не си за подобни рекламни трикове или смяташ, че на артистите всичко им е позволено?
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра