Double Trouble: Целувката на Мадона, Бритни и Кристина и българският й вариант с Мария Илиева и Стела

Концертът на музикалното реалити във вторник вечерта беше окачествен като един от най-запомнящите се за...

Концертът на музикалното реалити във вторник вечерта беше окачествен като един от най-запомнящите се за зрителите. Шоуто беше пищно, а участниците дадоха всичко от себе си, дори повече. Снощи предаването напусна Jason Brad Lewis, за голямо съжаление, след като се яви на елеминации заедно с Boys of Voice. Симпатичните момчета останаха, а неоспоримия артист на сцената трябваше да си замине вкъщи.

Но не за това сме се събрали както се казва. Оказа се, че половината участници в реалитито са се влюбили, другата половина са си повярвали повече, а женският екип, ами, те просто се целуват на сцената. Страстната целувка между Мария Илиева и нейната подопечна Стела взриви публиката, а другата съдийка Поли каза, че е останала просто без думи. Е, и ние останахме без думи, защото ни се стори много познат пи-ар трик това показване на взаимна еднополова любов. А и всичко направено за втори или трети път вече не притежава ефекта уаааауууу!

Коментари: 5

P
prolet (2011/11/11 / 12:37)
Е като се обичат младите да се вземат. Направо ще избият рибата тогава.
K
KissTheSky (2011/11/10 / 17:38)
Естествено, че беше рекламен трик и то евтин! И то защото е ясно, че Стела виси на косъм от елиминация. И аз бях от тези, които я харесаха с изпълнението на Jessie J на прослушванията, но оттогава не мога да разбера какви са тези протекции, които има тя, че да не е изхвърчала досега - всеки live е безумно, безумно фалшив, няма присъствие, няма чувство ... все пуска някакви сълци там. Колкото до Мария ... НАМЕРЕТЕ И МЪЖ (или жена) ... каква стил и класа, бе, чеда?! Постоянно се кълчи, държи се к...ски (извинете), все едно камерата е мъж, който иска да вкара в леглото си ... ПП: Вижте танцьора на първата снимка. xDDDDDDDDDDDD
M
Manuelcheto (2011/11/10 / 17:19)
Мария Илиева много се изложи. Жената, която беше олицетворение на стил и класа, на сдържаност и професионализъм, падна до евтини сензации. Още повече, че този филм вече сме го гледАли неведнъж - Мадона с Бритни и Кристина, Татушките, ако се замислите - ще се сетите и за още примери. Хайде, нЕма нужда!
M
Mia Lennon (2011/11/10 / 14:14)
глупости, нямаше ИЗОБЩО нужда от целувката между мария и стела. а за изпълнението да не говоря-разбира се единствено мария я изпя,пък стела беше ужасна както винаги. не знам защо толкова време я държат,а изгониха толковас силна кандидати!
G
gmakedonska (2011/11/10 / 13:30)
Май виждате под вола теле. За какъв ПР става въпрос в нашия случай така и не разбрах, но като завършек на една нежна и страхотна песен, при това в дует не виждам защо да няма една целувка, още повече,че вечерта беше посветена на любовта.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.