Следва

Да или не: морски кончета на миглите

Tom Ford надмина по цени Chanel в новата колекция лакове. Но пък е фантастична!

Представи си как нещо е толкова култово, че мечтаеш да го приближиш и докоснеш на всяка цена. Точно такова...

Nails преди 12 години

Представи си как нещо е толкова култово, че мечтаеш да го приближиш и докоснеш на всяка цена. Точно такова чувство оставят в теб някои от нещата под марката Tom Ford, а първенци са ароматите, тежки и старовремски, вдъхновени от бабиния будоар.

Именно успехът на парфюмите под лейбъла на Том Форд са допринесли за увереността на дизайнера да създаде и козметична линия. След като стана ясно, че червилата се продават като топъл хляб сред европейки и американки, лаковете във всички нюанси на червеното и лилавото са предизвикали втора масова истерия.

Разбира се, напълно в стила на Том Форд е да ги разпространява на цени дори по-високи от тези на Chanel, емблематични с черния си цвят, но това вместо да намалява продажбите му, е напълно възможно да ги увеличи, предвид стотиците му хиляди поклонници.



Серията лакове в момента се продава онлайн в Neiman Marcus на цена 30 долара за шишенце. За сравнение: Chanel Vernis в същия онлайн луксозен бутик струва 25 долара.

Но пък, не можем да отречем, че цветовете са вълшебни, а дълбокото лилаво или цвят Viper, както и съвършеното nude или Naked, просто искаме на всяка цена като Коледен подарък.
 

More Nails