Стартира конкурс за съвременно българско изкуство

Ако твоята страст е съвременното изкуство и имаш желание творбите ти да бъдат изложени не само на локална, но и на международна сцена, то не пропускай да се запишеш за участие в новия конкурс за съвременно българско изкуство „Most”

Ако твоята страст е съвременното изкуство и имаш желание творбите ти да бъдат изложени не само на локална, но и на международна сцена, то не пропускай да се запишеш за участие в новия конкурс за съвременно българско изкуство „Most”, организиран от „Галерия за модерно изкуство” в София съвместно с новооткритото пространство за изкуство и култура „Vivacom Art Hall”.

Участие могат да вземат артисти, работещи във всички сфери на съвременното изкуство, на възраст между 20 и 45 години. Кандидатите трябва да бъдат български граждани, пребиваващи на територията на страната или в чужбина. Желателно е да имат завършено образование по изкуствата или в момента да учат в училище по изящни изкуства, както и да владеят английски език. Също така не бива да имат сключени договори с други частни галерии.
Изисква се също портфолио в дигитален формат със снимки на 15-20 оригинални творби, създадени през последните 3 години, описани със заглавие, размери и година на създаване.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.