Следва

We don't love: Полата на Канйе Уест

Миналото: Бриджит Бардо, цветна и невинна, почти

"Може и да ме наричат грешница, но аз съм в абсолютен мир със себе си", казва тя...

All fashion преди 12 години

От това да се родиш в Париж преди 77 години и това да защитаваш правата на животните с всички сили, пътят е дълъг, трънлив и осеян с огромни количества сексапил, световна слава, любовна еуфория и брутални разочарования.

На тези снимки легендата е едва на 19 и дори и да предполага какъв път е начертан пред нея, надали е съвсем подготвена за вечното присъствие в мъжките блянове, което "И бог създаде жената" ще й осигури.

Сега тя е момиче, в чийто поглед си личи, че просто е родена с ясното съзнание, че винаги ще бъде бъде тема за разговор.



Тупираната блондинка може и да я няма тук, но предизвикателното изражение и тяло, за което в миналото биха се водили войни - налице са и още как.

"Може и да ме наричат грешница, но аз съм в абсолютен мир със себе си", казва Бриджит, макар никога да не е отричала, че известността й тежи. Защото просто знае, че е родена за нея.




 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.