Следва

Седмичен плейлист II: Красивата музика на Phaeleh

Петъчна доза секс: Родриго Санторо, бразилската страст в сериала “Изгубени”

По принцип не че нещо, но си мечтаем да се изгубим заедно с бразилския актьор Родриго Санторо. Самотен остров и...

Movies & TV преди 12 години

Mечтаем си да се изгубим заедно с бразилския актьор Родриго Санторо. Самотен остров и тайнствени обстоятелства като в сериала също ни устройват, а като цяло ни устройва всичко, което би включвало нас, мистър Санторо и нищо друго.

Родриго Санторо е роден на 2 август 1975 година, бразилец, с гореща кръв, зодия Лъв, а щастливата му звезда не спира да го следва за всеобща радост.

Решава да стане актьор, а едни от най-известните му филмови превъплащения са в ролята на персийския император Ксеркс І във филма „300“ от 2007 г. по едноименния комикс на Франк Милър. През 2006 г. се снима в третия сезон на сериала „Изгубени“, където изпълнява ролята на Пауло.

Също така озвучава Пауло в португалския дублаж за Бразилия.



А пък ние се сещаме за една реклама на студен чай, който не е бразилски, а момчето се казва Антонио, но единственото общо е, че искаме да кажем Родриго горещо ни е!

И преди да сме ти разказали за горещата слава, която се носи на бразилците, по-добре да замълчим и да се насладим на снимките на господин Санторо, а на теб препоръчваме, ако не друго, да излезеш и да танцуваш тази петък вечер много здраво. Ако късметът е с теб, Бразилия ще пресече съдбата ти, надяваме се и нашата.

Въпрос на късмет и континент, но може да се усмихнеш и с нещо, което е в близост избираш сама, важното е само да се чувстваш добре!

More Movies & TV